Site icon TLIFE

Emily in Paris: Τα φθινοπωρινά trends που φόρεσε ήδη η Lily Collins

Η σειρά Emily in Paris έχει καταφέρει να έχει το φανατικό κοινό της και σίγουρα το μοναδικό στιλ της πρωταγωνίστριας έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό! Τα σύνολα της  Lily Collins ξεχώρισαν από την πρώτη σεζόν για το  styling δημιουργώντας φανατικούς οπαδούς. Η 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς κατέφθασε και από τα πρώτα επεισόδια η πρωταγωνίστρια έχει ξανά μοναδικό στιλ που αξίζει να παρακολουθήσει. Μαζί θα δούμε ποια winter trends φόρεσε ήδη η Εmily και τα οποία θα δούμε παντού το επόμενο διάστημα.

 

Ένα κλασικό συνδυασμό το ασπρόμαυρο με ένα διαχρονικό μοτίβο τις ρίγες επιλέγει η Εmily στην σκηνή  του masquerade ball σε μία υπέροχη ολόσωμη φόρμα.

 

Το preppy style για μία ακόμη σεζόν παίζει δυνατά και η Emily το φόρεσε ήδη με ριγέ πουκάμισο, ασορτί γραβάτα και πλεκτή καζάκα.

 

Δερμάτινα πανωφόρια με χρώμα και μάλιστα σε bold κόκκινο φοράει η Emily και κάνει εντυπωσιακό συνδυασμό με ασπρόμαυρο σύνολο!

 

Floral για πάντα! Οχι μόνο το καλοκαίρι ή την άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο με ζακετάκια τα floral ρούχα είναι must!

Faux fur.Η γούνες φέτος είναι χρωματιστές με όγκο και σίγουρα όχι αληθινές.Η Lily Collins φόρεσε ήδη μερικά τέλεια σχέδια και ανυπομονούμε για τον χειμώνα.

Moνοχρωμία. Τα χρωματιστά σύνολα σε μία απόχρωση είναι chic επιλογή και μία από τις αγαπημένες της Emily!

Φωτογραφίες @emilyinparis

 

 

© 2024 tlife.gr