Site icon TLIFE

Eva Mendes: Ποζάρει σε fashion καμπάνια μετά από πολλά χρόνια – Σε ποια σχεδιάστρια είπε το «ΝΑΙ»

To καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εva Mendes έκανε μία εμφάνιση μαζί με τον Ryan Gosling και τις κόρες τους και η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα υπέροχο μπλε φόρεμα της Stella McCartney! Δεν ήταν τυχαίο!

Η σχεδιάστρια που μάχεται μέσα από τις συλλογές της εδώ και χρόνια για την βιωσιμότητα και την ηθική μόδα λανσάρει για μία ακόμη φορά μία καμπάνια με οικολογικό μήνυμα και πρωταγωνίστρια είναι η Εva Mendes! H σχεδιάστρια ενισχύοντας το περιβαλλοντικό μανιφέστο της «It’s About F-king Time»  λανσάρει μία καμπάνια όπου η ηθοποιός ποζάρει δίπλα σε ένα μαύρο άλογο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

 

Η McCartney επέλεξε να συνεργαστεί με τη Mendes για την ισχυρή φωνή της και την υποστήριξή στους μετανάστες, τις γυναίκες, τα παιδιά καθώς και για τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της για το καλό του πλανήτη! Η καμπάνια, η οποία γυρίστηκε από τον Ethan James Green στο Λονδίνο, έχει ως στόχο για μία ακόμη φορά να μας μυήσει στην προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας ένα μήνυμα για την προστασία των ζώων και τις πρακτικές της μόδας που θα έχουν στο μέλλον μηδενική  επίδραση στον πλανήτη.

 

 

Η Mendes είναι μία ηθοποιός που σπάνια πλέον την βλέπουμε σε επίσημες εμφανίσεις και ακόμη λιγότερο σε δρώμενα μόδας ή lifestyle. Αυτή η συνεργασία ήταν μία έκπληξη λοιπόν, αλλά αν παρακολουθείς την Stella McCartney καταλαβαίνεις ότι θέλει για τις καμπάνιες της πρόσωπα ιδιαίτερα, με άποψη και δυνατό οικολογικό προφίλ. Η επιλογή της Mendes ήταν πολύ σωστή και το αποτέλεσμα δυναμικό!

Κεντρική φωτογραφία @stellamccartney

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr