Giorgio Armani: Ο σχεδιαστής έχει γενέθλια και θα το γιορτάσει με ένα τεράστιο(!) event

Χρόνια πολλά Giorgio. O εμβληματικός Giorgio Armani κλείνει σήμερα (Πέμπτη 11 Ιουλίου) τα 90 του χρόνια. Θα περίμενε κανείς να έχει συνταξιοδοτηθεί και να έχει απομονωθεί στο σπίτι του, στο ησυχαστήριό του, περνώντας τις ημέρες του με απόλυτη γαλήνη και ηρεμία. Όπως θα ταίριαζε για κάποιον άνθρωπο της ηλικίας του. Ας γελάσουμε! Ο θρυλικός designer είναι ακόμα εξαιρετικά ενεργός στην βιομηχανία της μόδας. Δεν μένει ποτέ στάσιμος. Είναι ακόμα δημιουργικός, με πολλά σχέδια για το κοντινό μέλλον. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Ένα από αυτά, προετοιμάζεται ήδη με πυρετώδεις ρυθμούς. Ο λόγος για το νέο του κτήριο στην Madison Avenue της Νέας Υόρκης, τα αποκαλυπτήρια του οποίου είναι προγραμματισμένα για τον ερχόμενο Οκτώβρη. Εκεί θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της νέας συλλογής του Armani για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Τον Οκτώβριο λοιπόν, ο Giorgio Armani αναμένεται να πετάξει στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της εταιρείας του στη Madison Avenue, το οποίο πρόκειται να επανασχεδιαστεί πλήρως με σκοπό να περιλαμβάνει κατοικίες, ένα ultra luxury εστιατόριο και τις πολυτελείς μπουτίκ Giorgio Armani και Armani Casa.

Μάλιστα, ο ιδρυτής του Ιταλικού οίκου σκοπεύει να προδώσει για λίγο το Μιλάνο και να παρουσιάσει την νέα του SS25 συλλογή στη Νέα Υόρκη. Η επίδειξη είναι προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2025 και έπειτα από την πραγματοποίησή της θα ακολουθήσει ένα λαμπερό πάρτυ στο νέο κτήριο, στο οποίο είναι προσκεκλημένοι όλοι οι μακροχρόνιοι φίλοι του σχεδιαστή.

Κεντρική φωτογραφία: @giorgioarmani

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164