Giorgio Armani: Πότε σκέφτεται να αποσυρθεί οριστικά ο 90χρονος σχεδιαστής!

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ιδρυτής της ομώνυμης ιταλικής μάρκας μόδας, δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε λίγες μέρες πριν ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί μέσα στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.Ο 90χρονος έχει κρατήσει μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος σχετικά με τα σχέδια διαδοχής της εταιρείας που ίδρυσε το 1975 και εξακολουθεί να ελέγχει σταθερά.

 REUTERS/Yves Herman/File Photo

«Μπορώ ακόμα να δώσω στον εαυτό μου δύο ή τρία χρόνια ως επικεφαλής της εταιρείας. Όχι περισσότερο, θα ήταν αρνητικό», δήλωσε ο Αρμάνι στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε ότι έχει ανήσυχες νύχτες κατά τις οποίες ονειρεύεται ένα μέλλον στο οποίο «δεν χρειάζεται πλέον να είμαι εγώ αυτός που λέει “ναι” ή “όχι”».

 

Χωρίς παιδιά για να την κληρονομήσει, υπάρχουν εικασίες σχετικά με το μακροπρόθεσμο μέλλον της αυτοκρατορίας του Αρμάνι και κατά πόσον, σε έναν κλάδο που κυριαρχείται από ομίλους πολυτελείας όπως η LVMH και η Kering, θα μπορέσει να διατηρήσει την ανεξαρτησία που ο ίδιος θεωρεί θησαυρό.

Στους κληρονόμους του Αρμάνι αναμένεται να περιλαμβάνονται η αδελφή του, άλλα τρία μέλη της οικογένειας που εργάζονται στην εταιρεία, ο μακροχρόνιος συνεργάτης και συνεταίρος Πανταλέο Ντελ’Όρκο και ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164