Gucci Londra: O οίκος παρουσίασε την Cruise συλλογή στη πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα!

Ο οίκος Gucci επέλεξε το Λονδίνο για να παρουσιάσει την Cruise συλλογή του, χθες το βράδυ σε ένα εντυπωσιακό χώρο την Τate Gallery! To Λονδίνο είναι μία πόλη άμεσα συνδεμένη με τον οίκο Gucci, εφόσον από εκεί ο ιδρυτής Guccio Gucci, ξεκίνησε την αυτοκρατορία του. Ο Guccio Gucci εμπνεύστηκε τον οίκο του όταν εργαζόταν ως θυρωρός στο ξενοδοχείο The Savoy στο Λονδίνο στα τέλη του 1800, έτσι  η επιστροφή στην πόλη αυτή  είναι κάτι σαν ιστορική επανασύνδεση!

 Ο οίκος  μέσα από αυτή την συλλογή  ήθελε να τονίσει την ξεχωριστή του ουσία, τη δημιουργική του κινητήρια δύναμη και την απεριόριστη ικανότητά του να συνδυάζει αντιθέσεις, να τις κάνει να συνομιλούν και να βρίσκει τρόπους συνύπαρξης. Αυτό το πνεύμα ήθελε ο δημιουργικός διευθυντής Sabato De Sarno να πετύχει και το πέτυχε!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GUCCI (@gucci)

Ετσι για την  Cruise 2025 συλλογή, ο δημιουργικός διευθυντής συνέδεσε σχέδια και ύφος  που σε πάνε κατευθείαν στους βαθύτατους δεσμούς του Gucci με την πόλη του Λονδίνου!

 

 

 

 

Η σειρά είχε πολύ ρομαντισμό  αλλά και κλασικά κομμάτια όπως τα suede ρούχα που ξεχώρισαν αμέσως!  Ο De Sarno παρουσίασε μια ποικιλία από μάξι φούστες, άνετα παντελόνια, κομμένα σε τζιν, κοστούμια και απαλές παστέλ αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

Ξεχώρίσαμε τα φλατ παπούτσια της συλλογής και τις νέες statement τσάντες με το logo του οίκου!Τα παιχνιδιάρικα κρόσσια, οι διάφανες λεπτομέρειες και οι περίπλοκες γεωμετρικές υφές προσέδωσαν την  περαιτέρω οπτική γοητεία της συλλογής!

Φωτογραφίες REUTERS/Hannah McKay

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164