Gucci: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον οίκο μετά την αποχώρηση του Alessandro Michele

O oίκος Gucci και ο Alessandro Michele ακολουθούν. Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, ο σχεδιαστής αποχώρησε από το ιταλικό brand και όλοι περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον οίκο Gucci!

Getty Images

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Kering  François-Henri Pinault θέλει να δώσει μία νέα πνοή στο brand, μετά την υποτονική ανάπτυξη που διέκρινε τον τελευταίο χρόνο, σε σύγκριση με άλλα brands της Kering, κυρίως την Yves Saint Laurent. Αυτό το σχέδιο ανάπτυξης φαίνεται λοιπόν να μην περιλαμβάνει τον Alessandro Michele! Προς το παρόν, η σχεδιαστική ομάδα της Gucci θα οδηγήσει τον οίκο και, βεβαίως, τα σενάρια για τη διαδοχή του έχουν ήδη πάρει φωτιά!

Splash/Ideal Images

Στο τραπέζι έχουν ήδη πέσει πολλά ονόματα από τη βιομηχανία της Μόδας. Ο Tom Ford είναι μία επιλογή, ο οποίος συνεργάστηκε με τον οίκο από το 1995 έως το 2004 κάνοντας επικές συλλογές και δημιουργώντας ένα new look! Ο Ford πούλησε πρόσφατα τον οίκο του στην Estee Lauder, παρόλα αυτά έχει συμβόλαιο να μείνει ως καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι το 2023, ενώ μπορεί να έχει άλλα σχέδια πια για το μέλλον του, πέρα από το δημιουργικό κομμάτι ενός brand.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello)

Tα υπόλοιπα σενάρια έχουν να κάνουν με ονόματα από τον κύκλο της Kering: Ο Matthieu Blazy από την Bottega Veneta, ο Anthony Vaccarello από τον Saint Laurent, ο Riccardo Tisci που πρόσφατα άφησε τον οίκο Βurberry και η Phoebe Philo, που βρίσκεται στην οικογένεια της Kering αλλά δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμη.

Η άλλη πρόταση είναι να κάνουν το ίδιο που έκαναν με τον Michele, δηλαδή να διορίσουν έναν εντελώς άγνωστο στην κορυφαία θέση.

Splash/Ideal Images

Τώρα, για τον Αlessandro Michele τα σενάρια θέλουν τον μεγάλο αντίπαλο της Kering, την LVMH να τον έχει βάλει στο μάτι!  Ο ρόλος της ανδρικής ένδυσης στη Louis Vuitton περιμένει κενός, οπότε όλα παίζουν και εδώ!

Όπως και να έχει οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές. Stay tuned στο Tlife για όλα τα νέα ενδεχόμενα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164