Site icon TLIFE

H Chanel θα κάνει το νέο της show σε ένα μαγευτικό location

Η CHANEL μας έχει συνηθίσει σε show που κόβουν την ανάσα και μένουν στην ιστορία για τα location που επιλεγεί και μας εντυπωσιάζει.

Château de Chenonceau

Το τελευταίο show που είδαμε στο Château de Chenonceau ήταν κάτι μοναδικό και ειδικά μετά από τόση καραντίνα μαγευτήκαμε από το θέαμα το location και βεβαίως την υπέροχη συλλογή.

Για την νέο show που θα παρουσιάσει την συλλογή Cruise 2021/22 και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Μαΐου 2021  ο οίκος έχει επιλέξει ένα ακόμη μαγευτικό σημείο για να μας την παρουσιάσεις. Στο Carrières de Lumières, που βρίσκεται στο χωριό Les Baux-de-Provence, στα νότια της Γαλλίας. Αυτά τα λατομεία λευκού ασβεστόλιθου χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ως σκηνικό για την ταινία Le Testament d’Orphée (Διαθήκη του Ορφέα) του 1959, σε σκηνοθεσία του Jean Cocteau, που ήταν φίλος με την Gabrielle Chanel.

Η συλλογή Cruise συνοδεύει την στην  του House of CHANEL από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, όταν η Gabrielle Chanel πρόσφερε στους πελάτες της για πρώτη φορά ελαφριά και άνετα σχέδια για διάφορους ηλιόλουστους προορισμούς, όπως η Ριβιέρα και οι παραλίες του Lido στη Βενετία. Όλα αυτά τα χρόνια για την παρουσίαση της συγκεκριμένης συλλογής ο οίκος δημιουργεί πάντα κάτι μοναδικό.

Περιμένομε με ανυπομονησία την νέα αυτή υπέροχη εμπειρία από τον αγαπημένο μας οίκο.

© 2024 tlife.gr