Site icon TLIFE

H Ferrari κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με ρούχα

Η Ferrari αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στη βιομηχανία της μόδας με τη δημιουργία μίας ready to wear συλλογής για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Rocco Iannone, ένας σχεδιαστής με μακρά πορεία στον κόσμο της μόδας, ο οποίος έχει συνεργαστεί με luxury οίκους μόδας όπως οι Paul Zilieri, Giorgio Armani και Dolce and Gabbana.

Το fashion show παρουσιάστηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας, με το σκηνικό να είναι διακοσμημένο με το κλασικό κόκκινο χρώμα της Ferrari και αγωνιστικά αυτοκίνητα.H συλλογή είναι unisex, τα βασικά χρώματα ήταν το κόκκινο, το λευκό, το κίτρινο και το μπλε ενώ η βιώσιμη πλευρά της νέας collection είναι ότι πολλά από τα αξεσουάρ που είδαμε, δημιουργήθηκαν από ανακυκλωμένο πλαστικό της εταιρείας!

Η συλλογή εμπνέεται από το αρχείο της Ferrari, με τα υφάσματα και τις γραμμές να αποτίνουν φόρο τιμής στην αθλητική ιστορία και κληρονομιά της. Το γενικό ύφος ήταν sporty chic και κυριάρχησαν τα jacket, τα leather σύνολα, οι neon λεπτομέρειες και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Σκοπός την νέας αυτής κίνησης είναι μία συλλογή με  “luxury ηθική” που θα  είναι διαθέσιμα για τον κόσμο σε προσιτές τιμές.  

© 2024 tlife.gr