Site icon TLIFE

H Tατιάνα Στεφανίδου με δημιουργία Spiros Stefanoudakis λέει «ναι» στα πιο must χρώματα της σεζόν!

Η Τατιάνα Στεφανίδου λατρεύει τις δημιουργίες του σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis και συχνά τον εμπιστεύεται τόσο για τις εμφανίσεις στην εκπομπή αλλά και για τις επίσημα outfit της.

Ο Spiros Stefanoudakis είναι ένας αγαπημένος σχεδιαστής. Δημιουργίες του έχουν ντύσει την Ελένη Μενεγάκη, την Δούκισσα Νομικού, την Έλενα Παπαρίζου, την Ελένη Φουρέιρα, την Μαρία Μπεκατώρου, την Χριστίνα Μπόμπα και όχι μόνο… Σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα, το ιδιαίτερο στιλ και τη σχεδιαστική ευφυΐα ενός designer που ξέρει να εκπλήσσει τα βλέμματα με τα ρούχα που υπογράφει.

Φέτος από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι οι αποχρώσεις του μπλε και ο Spiros Stefanoudakis -που έχει ήδη ενσωματώσεις τα huge trends στην συλλογή του- προτείνει ένα midi φόρεμα σε αυτές τις elegant αποχρώσεις όπου η Τατιάνα Στεφανίδου το επέλεξε για την εκπομπή της! Σε 24hour style αυτό το υπέροχο φόρεμα είναι ιδανικό για εκλεπτυσμένες εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου το συνδύασε άψογα με leather pumps σε dark blue και statememt gold bracelet!

© 2024 tlife.gr