Site icon TLIFE

Hautes Grecians: Το fashion event Υψηλής Ραπτικής επέστρεψε γεμάτο δημιουργικότητα

Εχθές Τετάρτη έγινε για μία ακόμη φορά το  φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, στις Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ.Μία γιορτή μόδας αφιερωμένη στην Υψηλή Ραπτική γεμάτη ζωντάνια, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία και δυναμισμό!Στο catwalk θα συμμετείχαν καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές και πρωτοπόροι της μόδας.

 

 

Το Opening Act έγινε από το fashion brand Rianna+Nina με υπέροχα μοτίβα καλοκαιρινά χρώματα και αξεσουάρ που μας έβαλαν κατευθείαν σε summer mood!

Στην συνέχεια στο catwalk είδαμε Έλληνες σχεδιαστές που εντυπωσίασαν με τις συλλογές τους:

 

 

 

O Angelos Bratis με υπέροχες σιλουέτες όλο ντραπέ σχέδια, cut outs και dark χρωματική παλέτα και εκλεπτυσμένη αισθητική εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά!

 

 

Στην συνέχεια η Dimitra Antonea με τα ρομαντικά σύνολα όλο τούλι όγκο και floral δημιούργησε ένα ονειρικό σύμπαν που ξεχώρισε!

 

 

Τέλος ο Laskos με την avant garde συλλογή του εξέπληξε ευχάριστα και την προσοχή μας τράβηξαν τα volume tops, οι κορσέδες και τα red items της collection.

 

 

Guest Designer στο χθεσινό event ήταν ο Jordan Gogos (Greek Australian fashion designer) αποκλειστικά για το Hautes Grecians!

Φωτογραφίες NDP

© 2024 tlife.gr