Site icon TLIFE

«In Vogue: The 90s»: Το ντοκιμαντέρ που δίνει μία γερή δόση μόδας από την πιο εμβληματική δεκαετία!

Το Disney+ μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ το οποίο εξιστορεί το τι συνέβη στην βιομηχανία της μόδας τη δεκαετία του ’90. In Vogue: The 90s, μια αναδρομική ρετροσπεκτίβα έξι επεισοδίων εστιάζει σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές αυτής της ταραχώδους και μεταμορφωτικής δεκαετίας στη μόδα, όπως διαδραματίστηκε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.

In Vogue: The 90s | Trailer Ufficiale | 13 Settembre | Disney+

 

Με τίτλο «In Vogue: The 90s», το ντοκιμαντέρ-σειρά δείχνει γνωστούς editors, όπως η Άννα Γουίντουρ και ο Έντουαρντ Ένινφουλ, να μιλούν για όλα όσα θες να μάθεις. Η σειρά υπόσχεται να αφηγηθεί «την ιστορία της βιομηχανίας της μόδας στη δεκαετία του ’90 μέσα από τα μάτια των συντακτών της Vogue, Hamish Bowles, Edward Enninful, Tonne Goodman και Anna Wintour. Γεμάτο με μερικά από τα ονόματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα, τον κινηματογράφο και την πολιτική, το In Vogue: The 90s, είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι σε ηπείρους και σε 10 χρόνια που άλλαξαν τη μόδα για πάντα. Χόλιγουντ. Grunge. Το Met Gala. Η παγκοσμιοποίηση της αμερικανικής μόδας. Χιπ χοπ. Κάθε επεισόδιο αυτής της σειράς έξι επεισοδίων επικεντρώνεται σε μια καθοριστική στιγμή της δεκαετίας του ’90.

Photo by PAT/ARNAL/Gamma-Rapho via Getty Images

Μεταξύ των ατελείωτα συναρπαστικών θεμάτων που εξετάστηκαν ήταν η γέννηση του σούπερ μόντελ, η επικράτηση του grunge, η ακαταμάχητη γοητεία του Gucci του Tom Ford, η εκρηκτική σύγκρουση του χιπ χοπ και της μόδας, η ταχέως μεταβαλλόμενη φύση του στυλ στο κόκκινο χαλί και η κληρονομιά των London-based John Galliano και Alexander McQueen.

Picture by: Janet Mayer / SplashNews.com

Θα δούμε στιγμυότυπα με iconic πρόσωπα της δεκαετίας:  Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell, Victoria Beckham, Nicole Kidman, Miuccia Prada, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Claudia Schiffer, Marc Jacobs, Missy Elliott, Mary J Blige, Elizabeth Hurley, Hillary Clinton, Linda Evangelista, Jenny Shimizu, Tom Ford και Tyson Beckford, φυσικά.

Ετοιμαστείτε για μια μεθυστική δόση νοσταλγίας από την πιο εμβληματική δεκαετία στην μόδα: Tα αξέχαστα 90ς!

 

 

© 2024 tlife.gr