Site icon TLIFE

John Galliano: O σχεδιαστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον οίκο Maison Margiela

Oι ανατροπές στην βιομηχανία της μόδας συνεχίζονται και κάθε μέρα έρχεται και ένα καινούργιο γεγονός να μας …ταράξει! Τελευταίες πληροφορίες θέλουν το John Galliano να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον Maison Margiela!

O Galliano υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2014 με τον Margiela και ενώ αρχικά υπήρχαν αμφιβολίες αν το θεατρικό στιλ θα ταίριαζε στον οίκο το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό οδηγώντας τον oίκο σε μεγάλη ανάπτυξη! Τώρα λοιπόν οι φήμες θέλουν το εμβληματικό σχεδιαστή να είναι έτοιμος να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα του!

Κάποιοι βλέπουν λοιπόν τον Galliano να αναλαμβάνει τον οίκο Dior ή την Chanel ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν οτι ο σχεδιαστής μάλλον θα βρεθεί στο τιμόνι της Fendi!

Δυστυχώς το σκάνδαλο με το αντισημιτικό παραλήρημα του σχεδιαστή λίγα χρόνια πριν, θα του κάνει δύσκολη την συνεργασία με την Chanel, αφού το brand ανήκει σε εβραϊκή οικογένεια, ενώ στου Dior η  Maria Gracia Chiuri τα πάει περίφημα οπότε δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης.Έτσι όλα δείχνουν ότι ο οίκος Fendi θα είναι η επόμενη έδρα του.

Κεντρική φωτογραφία Getty

© 2024 tlife.gr