Site icon TLIFE

Katie Holmes: Στην καμπάνια για την νέα της συλλογή ποζάρει…topless!

Η Κέιτι Χολμς γιορτάζει μια νέα συνεργασία στον τομέα της μόδας, ωστόσο…πέταξε τα ρούχα της για να το κάνει. Η ηθοποιός ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την A.P.C. με μία καμπάνια που φωτογράφησε ο Oliver Hadlee Pearch.

 

Tην παράσταση από όλες τις εικόνες, κλέβει μία φωτογραφία όπου η Holmes ποζάρει εντελώς topless, εκτός από μια καπιτονέ μαύρη δερμάτινη τσάντα, την οποία κρατούσε στον ώμο της. Στο κάτω μέρος, η Holmes φορούσε ένα φαρδύ μέχρι το πάτωμα σκουρόχρωμο τζιν.

 

Η capsule συλλογή, η οποία φέρει τον τίτλο “Interaction with Katie Holmes”, είναι εμπνευσμένη από τη μακροχρόνια αγάπη της σταρ για το brand. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η Holmes είναι θαυμάστρια της A.P.C. από τη δεκαετία του ’90.

 

«Η A.P.C. είναι μια όμορφη γαλλική μάρκα που αγαπώ από τότε που την ανακάλυψα.Η απλότητα του σχεδιασμού γεννιέται από την εκλεπτυσμένη συνέπεια στις λεπτομέρειες και τη φόρμα. Η A.P.C. δεν είναι κομψή μόνο στη ζωή, αλλά την έχω χρησιμοποιήσει επίσης πολλές φορές για κοστούμια σε ταινίες, καθώς ο κλασικός σχεδιασμός της είναι διαχρονικός” δήλωσε η Ηolmes για αυτή την συνεργασία!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

© 2024 tlife.gr