Site icon TLIFE

London Fashion Week: Όλα όσα ξεχωρίσαμε από τα fashion show στο Λονδίνο

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο σήμερα ολοκληρώνεται και για μία ακόμη φορά οι Βρετανοί σχεδιαστές μας έδειξαν  πως το brit style είναι μοναδικό. Υπέροχες συλλογές και εντυπωσιακά show σε μία Fashion Week που τα είχε όλα.Εμείς σου ξεχωρίσαμε όλα όσα αξίζει να δεις:

JW Anderson

 

Αυτή την φορά ο σχεδιαστής ήθελε να καταργήσει τα περιτά στοιχεία που απλά κερδίζουν τις εντυπώσεις και δημιούργησε μία συλλογή για τα απαραίτητα. Βεβαίως στο δικο του στιλ, έτσι δεν έλειψαν οι υπερβολές. Τι είδαμε: Tεράστια παλτό, πουλόβερ με υπερμεγέθη πλεξη και κατα την γνώμη μου τα sold out fur booties της επόμενης σεζόν.

Richard Quinn

REUTERS/Hollie Adams

 

REUTERS/Hollie Adams

 

REUTERS/Hollie Adams

 REUTERS/Hollie Adams

O βρετανος σχεδιαστής έμεινε πιστός στο στιλ που μας έχει συνηθίσει και αγαπάμε. Εvening σχέδια με λουλούδα και πολυτελή υφάσματα, φιόγκοι διαφάνειες και τα πιο επικά bridal φορέματα που κάνουν την διαφορά.

Simone Rocha

 

 

H σχεδιάστρια συνεχίζει την αισθητική που είδαμε ( και λατρέψαμε) στο show υψηλής ραπτικής του Jean Paul Gaultier. Πιστή στο βικτωριανό στιλ με μία τάση μελαγχολικού ρομαντισμού μας παρουσίασε μία μοναδική συλλογή.Φιόγκοι, κουκούλες, κορσέδες, διάφανειες και υπεροχες καρφίτσες σε μία collection που μας μάγεψε για μία ακόμη φορά.

Εrdem

 

Credit Photo /SplashNews.com

Στην αίθουσα γλυπτών του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο παρουσίαστηκε η νέα συλλογή που εμπνεύστκε απο το επικό στιλ της  Maria Callas ειδικά την εποχή που έπαιζε την “Μήδεια”. Prim suits, colorful παλτό, λουλούδια στα slingbacks, πολλά φτερά ακόμη και στα παπούτσια ήταν τα χαρακτηριστικά της collection που έκανε αίσθηση.

Molly Goddard 

 

To θεατρικό αλλά και cute παράλληλα ύφος της σχεδιάστιας επέστρεψε σε μία συλλογή γεμάτη από τούλι, βολάν, όγκους και χρώμα. Σιλουέτες εντυπωσιακές, oversized πουλόβερ και χαμηλόμεσα σχέδια μας έβαλαν στο κλίμα της collection.

Roksanda

Credit Photo /SplashNews.com

 

Εντυπωσιακά σχέδια με τεράστια φερμουάρ, ζώνες, υφασμάτινα λουλούδια, χρώματα και ασύμετρα μήκη κυριάρχησαν στο catwalk. Η παλέτα είχε μεγάλη ποικιλία από lime μέχρι γήινα χρώματα είδαμε στα runway look, ενω τα κρόσσια και οι ζώνες αποτελούν τα new trends που όλες θα λατρέψουμε.

16Arlington

 

Μetallic κρόσσια, γούνες και cute πλεκτά ανακατεύτηκαν σε μία συλλογή σου άφηνε μία τέλεια γεύση.Ο Marco Capaldo παρουσίασε μία σειρά που η φινέτσα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό!

David Koma

 

Credit Photo /SplashNews.com

 

Credit Photo /SplashNews.com

Η πιο σέξι συλλογή της Εβδομάδας Μόδας με μαύρα δερμάτινα edgy look, μποτες με φτερά, sexy φορέματα και cut outs που κόβουν την ανάσα. Το red capret της σεζόν θα έχει πολύ David Koma αφού τα it girls τον λατρευουν.

Bora Aksu

A model pr REUTERS/Hollie Adams

REUTERS/Hollie Adams

 

Ενα fashion brand που μας τράβηξε το ενδιαφέρον με την παραμυθένια συλλογή που είχε μαντήλια στο κεφάλι, ρομαντικά ταγέρ, παστέλ φορέματα και γενίκά μια ατμόσφαιρα που σίγουρα ξεχώρισε για την αισθητική της.

© 2024 tlife.gr