Site icon TLIFE

Louis Vuitton: Η ski συλλογή του οίκου εκπέμπει τολμηρή γοητεία!

Αποτυπώνοντας την ουσία της χιονισμένης εποχής, η τελευταία συλλογή LV Ski εμποτίζει κομψές χειμερινές εμφανίσεις με μια τολμηρή γοητεία. Από αστραφτερά κεντήματα έως γυαλιστερά μεταλλικά φινιρίσματα, η γκάμα είναι γεμάτη με μια επιλογή από τις εμβληματικές τσάντες του Maison, επανασχεδιασμένες σε ζεστές υφές και παγωμένες αποχρώσεις.

Προετοιμαζόμενη για το χειμώνα, η Louis Vuitton αποκαλύπτει την τελευταία της συλλογή LV SKI που αποτελείται από γυναικεία έτοιμα ενδύματα, δερμάτινα είδη, παπούτσια και αξεσουάρ. Από τεχνικά αθλητικά ενδύματα έως σιλουέτες μόδας που διατηρούν τη ζεστασιά, η πλήρης γκάμα ανταποκρίνεται στις πρακτικές δυνατότητες της εποχής, ενώ αποπνέει στυλ υψηλής ενέργειας πέρα ​​από τις πίστες.

Σε όλα τα αλπικά και αστικά περιβάλλοντα, υπάρχουν κομψά βασικά στοιχεία απόδοσης, θηλυκά σύνολα après-ski και καθημερινή συνολική εμφάνιση που εκτείνονται από δραστήρια έως ζεστή. Κομψά σύνολα για χιονισμένες μέρες μπορούν να συνδυαστούν από στρώσεις βάσης που φοριούνται κοντά στο σώμα, βελούδινα φλις και πλεκτά κασμίρ με ραβδώσεις σε διάφορα σχήματα και ευέλικτα αθλητικά κολάν ή τζιν μπότες με κούρεμα μέχρι το γόνατο. Από πάνω, τα πιο πρόσφατα νάιλον κομμάτια παντός καιρού—από τζιλέτα μέχρι φουσκωτά μπουφάν—με καπιτονέ ραφές που απηχούν το χαρακτηριστικό φινίρισμα στο εσωτερικό των μπαούλων.

Το Shearling επεκτείνεται στα must-have δερμάτινα είδη της capsule γκαρνταρόμπας, που περιλαμβάνει την επιστροφή του Cozygram. Το καστόρι και το shearling συνδυάζονται ως υπερυψωμένο Monogram Carryall που γέρνει στην εποχή. Η σειρά LV Snow, η οποία περιλαμβάνει τα OnTheGo και Keepall, κάνει μια παγωμένη δήλωση μόδας σε ντεγκραντέ ασημί νάιλον Monogram. Όσον αφορά την τσάντα Coussin, διατίθεται σε ένα νέο έγχρωμο κινούμενο σχέδιο ντεγκραντέ που συνδέεται με την εκτύπωση RTW και διατίθεται σε δύο χρωματισμούς.

Το Monogram Miroir, εν τω μεταξύ, επισκέπτεται ξανά την εξερεύνηση των ανακλαστικών επιφανειών του Louis Vuitton, που χρονολογείται από το 1892 όταν ο οίκος παρήγαγε μια περιορισμένης έκδοσης κάψουλα από μεταλλικούς κορμούς και πιο πρόσφατα, τις γυαλιστερές ασημένιες τσάντες που σημάδεψαν τη δεκαετία του 2000. Εδώ, το Monogram Miroir τονίζει την ρετρό μελλοντική αισθητική ως μια επεξεργασία υψηλής λάμψης στον καμβά που διαθέτει το μονόγραμμα LV ανάγλυφο για επιπλέον υφή. Το Alma, το Loop και το Pochette Twin είναι σχήματα που έχουν μια άμεσα συλλεκτική γοητεία.

Ως μια εκτεταμένη γκαρνταρόμπα που περιλαμβάνει επίσης γούνινα αξεσουάρ και βελτιωμένα γυαλιά, η LV SKI προβλέπει ποικίλους τρόπους ντυσίματος για οποιεσδήποτε χειμερινές περιστάσεις. Διαποτισμένη από το πνεύμα του ταξιδιού που είναι εγγενές στη Louis Vuitton, η συλλογή είναι έτοιμη να φορεθεί και να απολαύσει μέχρι τα πρώτα σημάδια της άνοιξης.

Φωτογραφίες Louis Vuitton- Quentin Saunier για Louis Vuitton

 

© 2024 tlife.gr