MFW: O Giorgio Armani έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο με το πιο σοφιστικέ show

O Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani, παρουσίασε χθες την ανοιξιάτικη συλλογή του στο Μιλάνο σε ένα show που είχε  την εκλεπτυσμένη υπογραφή του.

REUTERS/Claudia Greco

Ο Armani ονόμασε αυτή τη συλλογή “Vibes” και την παρουσίασε σε ένα θεατρικό σκηνικό με υπέροχους χρωματισμούς on stage που δημιουργούσαν μία ονειρική ατμόσφαιρα!

REUTERS/Claudia Greco

 

REUTERS/Claudia Greco

 

 REUTERS/Claudia Greco

 REUTERS/Claudia Greco

H collection είχε έμπνευση από τα 20s και ήταν μία ωδή στον ρομαντισμό. Bolero, strapless top, maxi φούστες, τούλι, μετάξι και λαμπερά κοσμήματα έδωσαν με ακρίβεια το ύφος που ονειρεύτηκε ο σχεδιαστής.

 REUTERS/Claudia Greco

 

 REUTERS/Claudia Greco

Τα κύματα αποτέλεσαν στοιχείο της συλλογής, ενώ τα χρώματα άγγιζαν τις νότες του χαλκού, με λαμπερά πράσινα και μωβ να δίνουν το night mood που ήθελε ο σχεδιαστής!

 REUTERS/Claudia Greco

 

REUTERS/Claudia Greco

Βεβαίως από το front row δεν έλειπε η Μούσα του σχεδιαστή Cate Blanchett η οποία φορούσε μία υπεροχή ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα!

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο τελειώνει σήμερα και ακολουθεί η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Stay tuned στο Tlife για όλα όσα θα γίνουν στην γαλλική πρωτεύουσα!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164