Martin Scorsese: Ο εμβληματικός σκηνοθέτης γίνεται πρωταγωνιστής σε fashion campaign – Σε ποιον οίκο είπε το ΝΑΙ

Ο Martin Scorsese είναι ένα εμβληματικός σκηνοθέτης που μας έχει μαγέψει με τις ταινίες τους έχοντας μία σημαντική καριέρα εδώ και δεκαετίες! Τώρα τον απολαμβάνουμε σε ένα εντελώς απροσδόκητο ρόλο που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα αναλάβει, να ποζάρει σε fashion campaign.

Το brand Kith και ο οίκος Giorgio Armani συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας ανδρικής συλλογής που έχει το όνομα, The Archetype. Η συλλογή αυτή χωρίζεται σε 4 μέρη και θα έχει 4 διαφορετικές capsule συλλογές ρούχων:The Artist, The Entertainer, The Traveler και The Entrepreneur

Για την Τhe Artist σειρά κεντρικό πρόσωπο είναι ο διάσημος σκηνοθέτης Μartin Scorsese.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Ο σκηνοθέτης είναι φίλος του Ιταλού σχεδιαστή, οπότε αυτή η συνεργασία βγάζει απόλυτα νόημα. Ο Scorsese μάλιστα, είχε σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ, Made in Milan, που αφορά τον Ιταλό σχεδιαστή, που είχε κυκλοφορήσει το 1990. Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, το Kith και ο Giorgio Armani ζήτησαν από τον Martin Scorsese να συμμετέχει στην καμπάνια της συλλογής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kith (@kith)

H καμπάνια συνοδεύεται και από μία ταινία μικρού μήκους που συνοδεύεται με το ίδιο στιλ και ύφος που έχουμε λατρέψει στις ταινίες του σκηνοθέτη όλα αυτά τα χρόνια!

Κεντρική φωτογραφία Splash

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164