Site icon TLIFE

Maya Wigram: H μαμά της είναι διάσημη σχεδιάστρια αλλά αυτή ποζάρει για άλλον οίκο

Πέρσι όλοι αναρωτιόμασταν ποιο ήταν το μυστηριώδες κορίτσι που έκλεισε το show του οίκου Burberry φορώντας μία maxi tartan φούστα και ένα leather jacket. Ένα 18χρονο μοντέλο που βλέπαμε για πρώτη φορά και που ο σχεδιαστής του οίκου Daniel Lee την επέλεξε για το final look της χειμερινής συλλογής!

Picture by: / SplashNews.com

 

H Maya Wigram είναι η κόρη της Phoebe Philo της εμβληματικής σχεδιάστριας που όλοι λατρέψαμε για την δουλειά της στην Chloe και στην Celine και που τώρα έχει λανσάρει το δικό της brand! H Wigram γεννήθηκε το 2005 και με μία διάσημη μαμά στο χώρο της μόδας καταλαβαίνουμε γιατί η Maya αποφάσισε να κάνει και αυτή τα πρώτα της βήματα  σε αυτό τον χώρο.

 

Μετά λοιπόν το show ο Daniel Lee την επιλέγει και για την καμπάνια της χειμερινής συλλογής! Σε ένα concept που στηρίζεται στην αισθητική του   glamping φωτογραφημένη στην  Lake District, το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο του Ηνωμένου Βασιλείου και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO!

 

Μαζί με την Maya Wigram ποζάρει και η Lila Moss κόρη της Κate Moss!

 

Τα μοντέλα φορούν winter look με την υπογραφή της Burberry ενώ τα χρώματα γίνονται ένα με την φυσική παλέτα του location. Περιμένουμε ποια θα ειναι η πορεία της Wigram και αν τελικά το modeling θα γίνει η κύρια απασχόλησή της ή απλά περνάει μία φάση που γρήγορα θα ξεπεράσει!

Κεντρική φωτογραφία @burberry

© 2024 tlife.gr