Mediterranean Cosmos: Οι must have αγορές για την απαραίτητη καλοκαιρινή ανανέωση

Θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να υποδεχτείς το καλοκαίρι όπως του αξίζει! Θέλεις ανανέωση. Θέλεις να κάνεις update στο στιλ όλης της οικογένειας, αλλά και του σπιτιού σου. Θέλεις να φορέσεις τα πιο ενημερωμένα trend, θέλεις ο χώρος σου να έχει μοντέρνο ύφος, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ολόκληρη ανακαίνιση. Φίλη μου, ξέρω ακριβώς τι θέλεις. Μια βόλτα! Μια βόλτα στον απόλυτο shopping προορισμό. Το Mediterranean Cosmos σε περιμένει! Γιατί το shopping  είναι πάντα μία καλή ιδέα, αλλά το έξυπνο shopping είναι πάντα η καλύτερη ιδέα!

Ω, ναι! Δεν είσαι η μόνη, συμβαίνει σε όλες μας. Το καλοκαίρι η διάθεση αλλάζει… Θέλουμε χρώμα στην εμφάνιση, αφήνουμε πίσω τα μουντά σύνολα του χειμώνα και υιοθετούμε μοτίβα και χαρούμενες αποχρώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ! Περνάμε ώρες στο μπαλκόνι μας και θέλουμε summer αίσθηση εκεί που συναντιέται όλη η οικογένεια για φαγητό ή για χαλάρωση! Γενικά λέμε αντίο σε ό,τι θυμίζει μονοτονία και βάζουμε στη ζωή μας καλοκαιρινή αισιοδοξία και θετικότητα με αγορές που μας απογειώνουν!

Στο Mediterranean Cosmos θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα, για όλους, χωρίς περιττές μετακινήσεις. Στο πιο όμορφο εμπορικό κέντρο θα κάνεις μια υπέροχη βόλτα και θα κάνεις refresh στη ζωή σου: στο στιλ σου, στο σπίτι σου, στο στιλ των αγαπημένων σου.

Για πάμε… Μαζί σου θα είμαι κι εγώ, γιατί νομίζω χρειάζεσαι τη συμβουλή μιας fashion expert. Να σε καθοδηγήσει, να σου πει τη γνώμη της, να σου κάνει τη βόλτα πιο απολαυστική. Σου ετοίμασα λοιπόν την τέλεια λίστα με αγορές για όλη την οικογένεια και το σπίτι, που θα φέρουν καλοκαιρινό στιλ και ταυτόχρονα ασυναγώνιστες τιμές!

Φύγαμε…

Μαγιό Alouette Mediterranean Cosmos

Για τη μικρή σου θέλεις το πιο cute μαγιό ever! Με βολάν, στιλ, αλλά και με αντηλιακή προστασία που θα την προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία όσο παίζει! Ο ήλιος έχει δόντια, αλλά χάρη στα αντηλιακά μαγιό Alouette με UPF45+ το παιχνίδι δεν σταματά. Είναι άνετα, δροσερά και στεγνώνουν γρήγορα!

Squishmallows Claire’s Mediterranean Cosmos

Κράτησέ το αγκαλιά όλη την ημέρα και ζούληξέ το! Τα squishmallows είναι η καλύτερη παρέα για σένα αλλά και για τα παιδιά εφόσον έχουν αυτήν την τέλεια χαλαρωτική αίσθηση που θα απολαύσεις ξανά και ξανά!

Φουσκωτή Πισίνα Comfuzio Mediterranean Cosmos

Φέρε τη χαρά της παραλίας στο μπαλκόνι σου! Η πισίνα – παιδότοπος σε σχέδια δεινοσαύρων θα ενθουσιάσει τα παιδιά! Περιλαμβάνει φουσκωτή τσουλήθρα δεινοσαυράκι, μπάλες και φουσκωτό δεινοσαυράκι που πιτσιλάει νερό. Συνδέεται με το λάστιχο νερού για την λειτουργία ψεκασμού, ενώ είναι κατασκευασμένη από από ανθεκτικό PVC. Το πιο «δροσερό» δώρο!

 Μπλέντερ & Εξάρτημα Smoothie Mix & Go Cook Shop Mediterranean Cosmos

Φρούτα και λαχανικά σημαίνει βιταμίνες, υγεία, δύναμη και τέλεια σιλουέτα. Τι καλύτερο λοιπόν από υπέροχα, δροσιστικά, δυναμωτικά, καλοκαιρινά smoothies! Χρωματιστές γεύσεις, ευεξία και καλοκαιρινά κεράσματα. Σε αυτό το μπλέντερ, αν αντικαταστήσεις τις λεπίδες με καπάκι, έχεις έτοιμο το δοχείο smoothie για να το πάρεις μαζί σου! Τέλειο;

Παντόφλες Crocs Mediterranean Cosmos

Τα Crocs δεν χρειάζονται συστάσεις! Τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Και φυσικά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους! Η φετινή συλλογή για παιδιά έχει υπέροχα χρώματα και cute σχέδια που θα τα εντυπωσιάσουν! Για την πόλη ή τις διακοπές, τα Crocs θα φορεθούν παντού με full παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

Τσάντα Doca Mediterranean Cosmos

Το καλοκαιρινό σου στιλ μπορεί να ανανεωθεί εύκολα, αν επιλέξεις τα σωστά αξεσουάρ! Μία τσάντα δερμάτινη με ασπρόμαυρα σχέδια σε medium size θα σε βολέψει απίστευτα και δώσει στο everyday look σου ένα σοφιστικέ ύφος με μία μόνο κίνηση! Πάντα με την υπογραφή της Doca!

Κρεμαστό Διακοσμητικό Domus Homus Mediterranean Cosmos 

Υπέροχο κρεμαστό διακοσμητικό μέδουσα που θα φέρει αέρα ανανέωσης στη βεράντα σου και θα «μυρίζει» καλοκαίρι κάθε φορά που θα χαλαρώνετε όλοι μαζί εκεί!

Μαγιό DPAM Mediterranean Cosmos

Αν έχεις μια μικρή fashionista που θέλει να ξεχωρίζει ακόμα και στην παραλία, τότε αυτό το μαγιό θα την ξετρελάνει! Αποτελείται από τοπ και σλιπ με χαριτωμένα βολάν, υπέροχη απόχρωση, ενώ το ύφασμα είναι μαλακό σε αίσθηση, άνετο, ελαστικό και αγκαλιάζει όμορφα το σώμα. Θα το χαρεί όσο κανένα άλλο!

Μαγιό Energiers Mediterranean Cosmos

Αν ο μικρός σου έχει «τρέλα» με το σερφ, τότε αυτή η άνετη βερμούδα/μαγιό με total summer print θα γίνει η αγαπημένη του! Συνδύασέ την εύκολα με τα πιο «δροσερά» t-shirts Energiers και δώσε στο καλοκαιρινό του στιλ την ανανέωση που θέλεις.

 

Στρώμα παιχνιδιού – τσάντα Flexa Mediterranean Cosmos

“Κινητός παιδότοπος” για να τον παίρνεις μαζί σου όπου θέλεις. Στην παραλία, στο βουνό, στη βεράντα… Αυτό το στρώμα-τσάντα παιχνιδιού είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό και διαθέτει πρακτικό ιμάντα ώμου, που το καθιστά ακόμη ιδανικότερο για την παραλία, την εκδρομή και τις χρήσεις εξωτερικού χώρου. Τα παιδιά θα έχουν όλα όσα τα κάνει χαρούμενα παντού, χωρίς εσύ να κουβαλάς πολλές τσάντες!

Μαγιό mat. fashion Mediterranean Cosmos

Summer season is on! Το φετικό καλοκαίρι θα είναι πιο stylish από ποτέ. Διάλεξε το νέο σου μαγιό μέσα από τη νέα Swimwear 2022 συλλογή της mat. fashion. Μπικίνι ή ολόσωμα, μονόχρωμα ή εμπριμέ, σετ ή mix and match… οι επιλογές είναι πολλές για κάθε στιλ!

Σετ Mayoral Mediterranean Cosmos

Το καλοκαίρι το αγοράκι σου θέλει άνετο casual look και το σετ αυτό, που αποτελείται από μπλούζα και κοντό παντελόνι, θα το ενθουσιάσει! Ιδανικό για όλες τις ώρες και από υπέροχα υλικά, θα γίνει η «στολή» για όλες τις εξορμήσεις του!

Φόρεμα Mini Raxevsky Mediterranean Cosmos

Χαρούμενο αμάνικο λουλουδάτο φόρεμα για το κοριτσάκι σου, μόνο από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Mini Raxevsky Mediterranean Cosmos! Θα το λατρέψει για το χρώμα, για το σχέδιο και θα το φοράει όλο το καλοκαίρι με ψάθινο καπελάκι και σανδάλια σαν fashion icon!

Globber Moustakas Mediterranean Cosmos

Καιρός για βόλτες με το πιο super πατίνι! Πατίνι Fantasy Lights με 3 ρόδες που διαθέτει ενισχυμένο σκελετό και T-bar ρυθμιζόμενο σε 3 θέσεις, καθώς και μηχανισμό εύκολης αναδίπλωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Με φωτισμό LED στους τροχούς, που ανάβει κατά την οδήγηση για ασφάλεια και, με μέγιστο βάρος αντοχής 50kg, θα γίνει το «όχημα» των παιδιών για τις πιο ωραίες βόλτες!

 

Λινό παντελόνι Navy & Green Mediterranean Cosmos

Το ανδρικό καλοκαιρινό στιλ έχει κάποιους «κανόνες» και το λευκό λινό παντελόνι είναι βασικός! Σε τέλεια γραμμή και άψογο ύφασμα από την top εταιρεία στο men’s wear, τη Νavy & Green, θα δώσει στο summer style του αγαπημένου σου το update που χρειάζεται.

 

Φόρεμα Parabita Mediterranean Cosmos

Τα λινά φορέματα είναι στην κορυφή των basics για καλοκαιρινό στιλ και άνεση! Αυτό το αμάνικο midi φόρεμα από σύμμεικτο ύφασμα λινό σε άνετη, ριχτή γραμμή από τη summer collection της Parabita θα γίνει το νέο αγαπημένο σου και θα το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Σετ ποτήρι με καλαμάκι Παρουσίαση Mediterranean Cosmos

Χρώμα και ανεβασμένη διάθεση καθημερινά, πάντα και παντού. Θα κρατάς κάθε μέρα ένα πάρτι στο χέρι σου και θα σε δροσίζει… με στιλ!

 

Μαγιό Prenatal Mediterranean Cosmos

Αν η μικρή σου λατρεύει τους ήρωες της Disney, τότε αυτό είναι το μαγιό που θα την ξετρελάνει! Σε ροζ χρώμα, με τη Μinnie, με βολάν και τιράντες, θα είναι η πιο cute fashionista με την πιο καλοκαιρινή διάθεση!

 

Polo και πουκάμισο The Bostonians Mediterranean Cosmos

Τα polo μπλουζάκια σε έντονα χρώματα αλλά και τα πουκάμισα με καλοκαιρινά μοτίβα θα ανανεώσουν το στιλ του αγαπημένου σου και θα απογειώσουν τις εμφανίσεις του! Ο προορισμός σου είναι το κατάστημα Τhe Bostonians και τα σχέδια που θα βρεις θα σε ενθουσιάσουν!

Μαξιλάρι Καναπέ  Octopus Mediterranean Cosmos

Τα έπιπλα της βεράντας ή του κήπου θα αποκτήσουν καλοκαιρινό ύφος με αυτό το μαξιλάρι με πρωτότυπο σχεδιασμό φέτας καρπουζιού. Η υφή του είναι πολύ απαλή και ευχάριστη. Κατασκευασμένο με 5% spandex, προσαρμόζεται στην πλάτη  και επιστρέφει γρήγορα στο αρχικό του σχήμα. Υπέροχο! Ένα καλοκαιρινό χαμόγελο στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Mediterranean Cosmos

11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη, Τ: 231 048 9571

Facebook: @MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: mediterraneancosmosofficial

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164