Site icon TLIFE

Met Gala: Ανακοινώθηκε το θέμα και οι οικοδεσπότες της φετινής διοργάνωσης!

Το Met Gala είναι η μεγαλύτερη γιορτή Μόδας που γίνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μάη, με ένα ανεπανάληπτο red carpet που έχει διαφορετικό θέμα κάθε σεζόν! Χθες λοιπόν ανακοινώθηκε το θέμα της φετινής Έκθεσης που θα γίνει στο Μουσείο και θα επηρεάσει το dress code την βραδιά του Gala, αλλά και οι οικοδεσπότες που θα βρεθούν δίπλα στην Anna Wintour!

 

 To θέμα φέτος είναι αφιερωμένο στον Black dandy και έχει τον τίτλο: «Superfine: Tailoring Black Style»! Η Έκθεση που θα γίνει στο Μet Museum θα προσπαθήσει να εξετάσει την σημασία της ένδυσης και του στιλ, στην διαμόρφωση της ταυτότητας της μαύρη κοινότητας στο πέρασμα του χρόνου! Αντλώντας έμπνευση από το βιβλίο της Monica L. Miller του 2009, «Slaves to Fashion: Black Dandyism and the Styling of Black Diasporic Identity», η έκθεση θα εξερευνήσει το ανεξίτηλο στυλ των μαύρων ανδρών από τον 18ο αιώνα έως σήμερα.

Βεβαίως οι οικοδεσπότες δεν θα μπορούσαν να είναι εκτός…θέματος!  Έτσι για την μεγάλη αυτή βραδιά η Anna Wintour κάλεσε να την βοηθήσουν κάποιοι πολύ στιλάτοι άντρες από την μαύρη κοινότητα που λατρεύουμε για το στιλ τους!

 

Την Δευτέρα λοιπόν 5 Μαΐου θα δούμε: Toν Colman Domingo, τον Lewis Hamilton, τον  ASAP Rocky, και τον  Pharrell Williams να παρουσιάζουν μαζί με την Anna Wintour το φαντασμαγορικό Met Gala του 2025!

Kεντρική φωτογραφία Splash

 

 

© 2024 tlife.gr