Moschino: Μία νέα (super) εποχή ξεκινά για τον ιταλικό οίκο

Ο Moschino υποδέχεται την πρώτη καμπάνια που υπογράφει ο νέος creative director, Adrian Appiolaza! Η καμπάνια έχει τον τίτλο «Collezione 0» και αποτελείται από μια σειρά φωτογραφιών και ταινιών μικρού μήκους από τον διάσημο φωτογράφο Willy Vanderperre σε απόλυτο… Moschino style. Η καμπάνια «Collezione 0» αφηγείται την ιστορία πέντε γυναικών που απολαμβάνουν την ενέργεια και την ομορφιά του Μιλάνου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Όλες βρίσκουν την ευτυχία σε στιγμές της καθημερινότητάς τους. Από το να θαυμάζουν τον καθεδρικό ναό Duomo, μέχρι να αγοράζουν τρόφιμα από τον τοπικό πάγκο με τα φρούτα ή να χάνονται στη μουσική στο δισκάδικο. Tα σύνολα είναι όλα από την πρώτη συλλογή που υπέγραψε ο Αdrian Appiolaza  για το φθινόπωρο/χειμώνα 2024-25, και θα λέγαμε ότι πλέον η Moschino ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Πρόκειται για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα την Moschino, η οποία βγαίνει από μια μακρά μεταβατική περίοδο που σημαδεύτηκε από πολλές αξιοσημείωτες στιγμές. Η πρώτη ήταν η αποχώρηση του Jeremy Scott τον Μάρτιο του 2023, μετά από 10 χρόνια ως δημιουργικού διευθυντή. Ο διάδοχος του Scott, Davide Renne, διορίστηκε τον Οκτώβριο του 2023, αλλά δυστυχώς πέθανε στις 10 Νοεμβρίου 2023, λίγες μόνο ημέρες αφότου ανέλαβε την ευθύνη του στυλ στον Moschino.


Picture by: / SplashNews.com

Ο νέος δημιουργικός διευθυντής Appiolaza ήρθε στη Moschino τον Ιανουάριο και είχε μόλις έξι εβδομάδες για να σχεδιάσει την πρώτη του συλλογή, αλλά κατάφερε να κατευθύνει την εταιρεία σε μια νέα αισθητική κατεύθυνση, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητά της. Η πρώτη συλλογή του Appiolaza περιείχε πολλές αναφορές στα χαρακτηριστικά στοιχεία της Moschino, όπως trompe l’oeil looks, denim, πέρλες, πουά και σύννεφα.

Kεντρική φωτογραφία @moschino

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164