Site icon TLIFE

NYFW: Irina Shayk και η Alexa Chung στο catwalk! Τα highlight από την χθεσινή μέρα

Η Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη συνεχίζεται με μεγάλα show και εντυπωσιακό front row. Από το χθεσινό πρόγραμμά ξεχωρίσαμε την Carolina Herrera και την Tory Burch και σου έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Carolina Herrera 

REUTERS/Andrew Kelly

 

«Ανακάλυψα ότι μπορούσα να πω πράγματα με το χρώμα και τα σχήματα που δεν μπορούσα να πω με άλλο τρόπο – πράγματα για τα οποία δεν είχα λόγια», έγραφε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε αφεθεί σε κάθε κάθισμα, δίπλα σε ένα ροζ τριαντάφυλλο, στο σόου της  Carolina Herrera χθες!

REUTERS/Andrew Kelly

 

. REUTERS/Andrew Kelly

 

REUTERS/Andrew Kelly

 

 

 Ο  σχεδιαστής Wes Gordon αναφερόταν στην Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Georgia O’Keefe, της οποίας τα εμβληματικά ανθισμένα λουλούδια φάνηκε να παίρνουν τη μορφή ογκωδών φορεμάτων στην πασαρέλα.

. REUTERS/Andrew Kelly

 

Στο front row και η Carolia Herrera με την  Camila Alves McConaughey και την Karlie Kloss!

 REUTERS/Andrew Kelly

 

 REUTERS/Andrew Kelly

 

Photo by Gotham/WireImage

Μία συλλογη που λατρέψαμε για την εκλεπτυσμένη κομψότητα της και δεν θα ξεχάσουμε το κίτρινο φόρεμα της Irina Shayk!

Tory Βurch

 

Για την επόμενη Άνοιξη η σχεδιάστρια δημιούργησε μία συλλογή που εμπνέεται από την ουσία του αθλητισμού: Δύναμη και χάρη, ακρίβεια και ελευθερία.  Αναζήτησε τη συγχρονικότητα της κίνησης και εντυπωσίασε που παρουσίασε την collection σε ένα  δωμάτιο με πλακάκια που θύμιζε πισίνα.

Photo by Giovanni Giannoni/WWD via Getty Images

 

Η Αlexa Chung έκανε ένα δυνατό comeback στην πασαρέλα και βεβαίως το στιγμιότυπο έγινε viral.Μας άρεσαν οι new shape φούστες της συλλογής με σύρμα στην μέση που δεν το είχαμε ξαναδεί!

 

© 2024 tlife.gr