Site icon TLIFE

NYFW: Τα highlights από τα μοναδικά fashion show

Η Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη συνεχίζεται με τα fashion show να διαδέχονται το ένα το άλλο και τις νέες συλλογές να εντυπωσιάζουν. Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα highlights από όλα όσα έγιναν και αξίζει να δεις.

Ralph Lauren

 

 

 

Το μοναδικό στιλ του σχεδιαστή αποτυπώθηκε άψογα σε αυτή την συλλογή. To show ξεκίνησε με το αγαπημένο αμερικάνικο ύφασμα, το denim που το είδαμε επενδυμένο με σιφόν και τούλι, και κεντημένο με παγιέτες και χάντρες.Στην συνέχεια ακολούθησε μία εντυπωσιακή σειρά με μαύρο και χρυσό. Ενώ η συλλογή έκλεισε με colorfull σύνολα και υπέροχα maxi boho φορέματα. Το χρυσό φόρεμα της Christy Turlington, που έκλεισε το σόου με χρυσό λαμέ και έναν ώμο, έγινε viral.

 

Helmut Lang

.(Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

 

 

O Peter Do έκανε το ντεπούτο στον Helmut Lang, με μία συλλογη που είχε τον τίτλο «Born to go. Στα highlight ήταν το ποίημα του συνεργάτη του Do, τον συγγραφέα Ocean Vuong, που τυπώθηκε πάνω σε tops και φορέματα. Ο Do συνέχισε επίσης την χαρακτηριστική ραπτική του Lang έτσι είδαμε υπέροχα παντελόνια, σακάκια και φούστες, ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι σατέν  ιμάντες που συνδυάστηκαν με κουστούμια δίνοντας ένα μοναδικό twist.

Proenza Schouler

 

 

 

To αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η minimal chic aesthetic κυριαρχεί στις συλλογές τους.Με επιρροές από την αισθητική των 90s, η νέα τους collection είναι η απόλυτη γκαρνταρόμπα του σήμερα.Υπέροχα σακάκια, μία παλέτα σε neutral αποχρώσεις, ιδιαίτερα jacket, φορέματα με έντονα χρώματα, αλλά και bleached denim σε μία collection που τα έχει ΟΛΑ.

Φωτογραφίες-Courtesy of Ralph Lauren  @helmutlang @proenzashcouler

 

 

© 2024 tlife.gr