PFW: Alexander McQueen, Hermes, Vivienne Westwood!Τα λαμπερά show που είδαμε χθες στο Παρίσι

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται με λαμπερά show εντυπωσιακά show και υπέροχες ανοιξιάτικες συλλογές. Το Tlife σου μεταδίδει τον παλμό κάθε μέρα και σήμερα θα δούμε μαζί τα ξεχωριστά στιγμιότυπα από την 6Η μέρα στο Paris Fashion Week

Vivienne Westwood

REUTERS/Johanna Geron

 REUTERS/Johanna Geron

 

.REUTERS/Johanna Geron

 

REUTERS/Johanna Geron

Στο Andreas Kronthaler για την ανοιξιάτικη συλλογή της Vivienne Westwood, συνεχίζει να δουλεύει με χαρακτηριστικά στοιχεία της κληρονομιάς που άφησε η εμβληματική σχεδιάστρια, αλλά σε νέες εκδοχές. Ο διάσημος κορσές, τα ντραπέ, οι πλατφόρμες και τα καρό δεν έλειψαν από την collection, που αποτελεί πάντα μία ξεχωριστή προσέγγιση power tailoring. Η Irina Shayk φόρεσε το νυφικό της συλλογής ένα bustier dress και εντυπωσίασε.

Hermes

 REUTERS/Stephanie Lecocq

 

REUTERS/Stephanie Lecocq

 REUTERS/Stephanie Lecocq

 

Η τελευταία συλλογή του Hermès ενσαρκώνει μια τέλεια ανοιξιάτικη μέρα. Τα μοντέλα περπάτησαν μέσα σε ένα αυτοσχέδιο λιβάδι με άγιρα χόρτα σκηνικο που ενίσχυσε την μονοχρωμία που είχε η συλλογή.Για τον Hermes το καφέ και το κόκκινο είναι τα χρώματα της σεζόν.Υπέροχα δερμάτινα κομμάτια πλεκτά και βελούδινες λεπτομέρειες δημιούργησαν μία σοφιστικέ συλλογή που λατρέψαμε.

Αlexander McQueen

Photo by Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen

 

Photo by Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen

 

Photo by Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen

Η Sarah Burton αποχαιρέτησε τον οίκο Alexander McQueen με μια θριαμβευτική ανοιξιάτικη συλλογή. Η Burton, η οποία πέρασε 26 χρόνια στον οίκο, 12 από αυτά ως δημιουργική διευθύντρια, βρήκε έμπνευση για αυτή την συλλογή στη γυναικεία ανατομία. Είδαμε μοναδικούς κορσέδες, bodice φορέματα, tailored κουστούμια όλα να αγκαλιάζουν μοναδικά το γυναικείο σώμα. H Burton αφιέρωσε τελικά την επίδειξη στη μνήμη του Alexander McQueen, του οποίου η επιθυμία, όπως έγραψε, ήταν πάντα να ενδυναμώνει τις γυναίκες.

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164