PFW: Louis Vuitton, Μugler και Μaison Margiela ήταν τα show που ξεχώρισαν χθες στο Παρίσι

Άλλη μία μέρα στο Παρίσι με εντυπωσιακά show, διάσημες καλεσμένες και συλλογές που μας δείχνουν τα must have της νέας σεζόν!Ας δούμε μαζί τα hihglihgs παό την 7Η μέρα στην Paris Fashion Week.

Louis Vuitton

REUTERS/Stephanie Lecocq

 

REUTERS/Stephanie Lecocq

 

REUTERS/Stephanie Lecocq

 

REUTERS/Stephanie Lecocq

 

REUTERS/Stephanie Lecocq

 

REUTERS/Stephanie Lecocq

O Nicolas Ghesquiere μετάφερε τους καλεσμένους του στο εσωτερικό ενός… αερόστατου για να παρουσιάσει την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Louis Vuitton για το επόμενο καλοκαίρι.Oι μακριές φουστες με τα leather bomber ήταν το κυρίαρχο look στο runway, ενώ οι ζώνες και οι όγκοι στα μανίκια δημκούργησαν την βασιή αίσθηση της υπέροχης αυτής συλλογής. Λατρέψαμε  τις ρίγες, τις τιράτνες , τα space γυαλιά ηλίου και τα λευκά καλσόν που ολοκλήρωναν την συλλογή του σχεδιαστή!

Mugler

Picture by: SplashNews.com

 

Picture by: SplashNews.com

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Runway (@voguerunway)

Η Paris Hilton ήταν η έκπληξη του catwalk, σε ένα show που πάντα είναι καλύτερα να το βλέπεις… από να το περιγράφεις.Αέρας, supermodels και κορσέδες έδωσαν το σύνθημα για την νέα δυναμική γυναίκα που ονερεύεται ο οίκος Mugler. Oι διαφάνειες και τα super cuts αποτελούν πλέον signature στοιχεία των συλλογών Mugler που συστήνει κάθε σεζόν την new power look!

Maison Margiela

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maison Margiela (@maisonmargiela)

 

O John Galliano παρουσίασε την συλλογή Co-Ed για τον οίκο Maison Margiela.Kαταπληκτικά σύνολα με θεατρικόητα, σε μαύρο κυρίως χρώμα και tailoring που κόβει την ανάσα, ήταν τα στοιχεία της συλλογής. Ο αλόκοτος τρόπος που περπάτησαν τα μοντέλα στο catwalk είναι κάτι που πλέον αποτελεί παράδοση για τα show του Margiela!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164