PFW: Valentino και Balenciaga εντυπωσίασαν με τα show τους χθες στο Παρίσι

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι χθες είχε 2 πολύ δημοφιλή show που πάντα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι μόνο για τις συλλογές τους αλλά και για τον τρόπου που παρουσιάζονται. Ο Balenciaga και ο Valentino γέμισαν την 6Η μέρα της PFW με διάσημους και μοναδικές performances που ξεχώρισαν. Ας δούμε μαζί τα highglights από αυτά τα μοναδικά fashion show

Balenciaga

@balenciaga

@balenciaga

Με ένα ανορθόδοξο cast στο catwalk που περιλάμβανε την queer θρύλο της Νέας Υόρκης Amanda Lepoer , fashion critics, συναδέλφους, φίλους μέχρι και την μητέρα του, ο Demma αποφάσισε να κάνει το show για την ανοιξιάτικη συλλογή… οικογενειακή υπόθεση. Η φωνή της Isabelle Huppert ακουγόταν στο soundrack, ενώ οι σιλουέτες που περπάτησαν στο catwalk ήταν στο ύφος που ξέρουμε. Boad shoulder σακάκια, με παραπάνω από 2 μανίκια, καμπαρντίνες, sportwear, iconic δερμάτινα, sparkly evening dresses, floral αλλά και oversized sneakers.Tα μοντέλα κρατούσαν διαβατήρια Balenciaga, motorcycle handbags και key holders με το σήμα του brand!

Valentino

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

Στο L’École des Beaux-Arts στο Παρίσι, στην σχολή δηλαδή καλών τεχνών ο σχεδιαστής, Pierpaolo Piccioli, παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Valentino. Η καλλιτέχνης FKA Twigs στο κέντρο του stage παρουσίαζε παράλληλα ένα μοναδικό performance . Με τον  τίτλο “L’École”, η άποψη του Piccioli για τη στολή βασίζεται σε μονοχρωματικό ντύσιμο. Aυτή την φορά είπε αντίο στο ροζ και στο κόκκινο και αποθέωσε το λευκό χρώμα, ενώ τα lazer cut κομμάτια κυριάρχησαν στο runway. Για μία ακόμη φορά τα τζιν της συλλογής συνδυασμένα με μοναδικό στιλ μας εντυπωσίασαν.

Kεντρική φωτογραφία (Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164