Site icon TLIFE

Paris Fashion Week: Η viral στιγμή της χθεσινής μέρας ανήκει στο οίκο Alexander McQueen!

O Seán McGirr αρχίζει να βρίσκει τον δικό του δρόμο  μετά από 2 σεζόν στο τιμόνι του οίκου Alexander McQueen. Έτσι πλέον καταφέρνει να  εκμεταλλεύεται τις ρίζες του οίκου και το επιδραστικό του DNA στην βιομηχανία της μόδας, προσθέτοντας το δικό του αυθεντικό όραμα.

Photo by Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen

 

Photo by Dave Benett/Getty Images for Alexander McQueen

 

Photo by Giovanni Giannoni/WWD via Getty Images

Photo by Giovanni Giannoni/WWD via Getty Images

Εχθές λοιπόν είδαμε στο catwalk περίτεχνα σύνολα με υψηλής ραπτικής στοιχεία που είχαν έμπνευση από την επική AW94 συλλογή του οίκου.H συλλογή περιελάβανε outlook με ανατρεπτικά brit κουστούμια, χειροποίητες λεπτομέρειες από δαντέλα, έντονους ώμους, γιακάδες με καμπύλες και θηλυκές σιλουέτες.

Ο McGirr χρησιμοποίησε, μεταξωτή οργάντζα για να δημιουργήσει τα λαμπερά βραδινά του ρούχα ενώ περίτεχνα  κεντήματα προσγειώθηκαν στα πανωφόρια της συλλογής.

 

 

Η τελευταία εμφάνιση της σειράς -ένα αστραφτερό, καλυμμένο με κρύσταλλα πλάσμα- ήταν η προσωποποίηση του Βanshee. Ο σχεδιαστής αναπαρήγαγε την κέλτικη φιγούρα του Banshee, ένα μυθικό πλάσμα που ενσαρκώνει τέλεια την ένταση μεταξύ του αιθέριου, του ταλαιπωρημένου και του ασεβούς που ήταν πάντα κεντρικό στοιχείο της αισθητικής του McQueen.

 

Μία εμφάνιση ξεχωριστή που συμπεριλαμβάνει σκοτεινό ρομαντισμό ένα στοιχεία για το οποίο λατρεύουμε τον τον οίκο Alexander McQueen όλα αυτά τα χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία  Giovanni Giannoni/WWD via Getty Images

© 2024 tlife.gr