Site icon TLIFE

Paris Hilton: Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του πιο sexy lingerie brand!

Η Paris Hilton είναι η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του lingerie brand,  Agent Provocateur σε μία φωτογράφιση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η Hilton φοράει τη νέα συλλογή για τη σεζόν fw2024 του brand εσωρούχων σε μία vintage βίλα στο Λος Άντζελες με απόλυτα αισθησιακό στιλ!  

 

Το lingerie brand επέλεξε την Paris Hilton για να  γιορτάσει τα 30 του χρόνια η η Hilton ενσαρκώνει απόλυτα το ύφος που θέλουν,εσωτερική  δύναμη και αυτοπεποίθηση!

H Paris Hilton έχει πολύ καλές σχέσεις με το brand και είναι από τις πρώτες που το στήριξαν όταν άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Λος Άντζελες το 2000. Η creative director της Agent Provocateur έχει άλλωστε δηλώσει για την Paris Hilton:  «Η Πάρις είναι ό,τι θα έπρεπε να είναι μια αληθινή Provocateur: ατρόμητη, θηλυκή και ικανή να ζήσει με τους δικούς της κανόνες. Είναι μέλος της AP οικογένειας για πολύ καιρό, έχει φορέσει και αγαπήσει το brand. Το να δουλέψουμε μαζί με αυτόν τον τρόπο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μια στιγμή που λες ‘Τσίμπα με».

Κεντρική φωτογραφία @agentprovocateur

© 2024 tlife.gr