Phoebe Philo: Η πρώτη συλλογή γίνεται viral με τα δικά της social media να είναι…off!

Το ομώνυμο fashion brand της Phoebe Philo άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας.  Η σχεδιάστρια που λατρέψαμε για τις συνεργασίες της με την Celine και την Chloe, πλέον έχει το  δικό της brand και η απλή κομψότητα που έχει κερδίσει τους φανατικούς θαυμαστές της επανέρχεται δυναμικά!

@phoebephilo.com

@phoebephilo.com

@phoebephilo.com

@phoebephilo.com

Πρόκειται για μία capsule collection με 150 είδη, τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο οnline, για όσους βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και σε όλη την Ευρώπη. Tα σχέδια μας θυμίζουν πολύ old Celine ενώ οι τιμές είναι αρκετά υψηλές, παρόλα αυτά κάποια κομμάτια είναι ήδη sold out!Ξεχωρίζουν τα trench coats, τα cargo παντελόνια, οι δερμάτινες oversized τσάντες και τα ιδιαίτερα κομμάτια με φτερά!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελενα Τοπαλιδου (@eltopalidou)

Ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες της καμπάνιας είναι και  η Ελληνίδα ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου, ανάμεσα σε άλλες εντυπωσιακές φιγούρες. 

 

 

 

Το απίστευτο εδώ είναι ότι στον επίσημο λογαριασμό της Phoebe Philo στον Instagram δεν υπάρχει ούτε μία ανάρτηση!Παρόλα αυτά η συλλογή έγινε ήδη viral με τους fan να ανυπομονούν για extra πληροφορίες  για τα fashion item της μοναδικής συλλογής!

 

Κεντρική φωτογραφία @phoebephilo.com

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164