Power blue: H δυναμική απόχρωση που επιλέγει η Kate Middleton και τραβάει τα βλέμματα

Ξεκίνησε η COP26 η μεγάλη Σύνοδος για το κλίμα στη Γλασκώβη που θα διαρκέσει μέχρι 12 Νοεμβρίου στη Σκωτία, στα πλαίσια της διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή. Εκπρόσωποι από 200 χώρες καθώς και χιλιάδες διαδηλωτές, θα συναντηθούν στη Σκωτία για να συζητήσουν τρόπους και πολιτικές με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αναμεσά τους ο Πρόεδρος της Αμερικής John Baiden η απερχόμενη καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, o πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι κ.λπ.

Reuters

Βεβαίως η Πρίγκηπας Γουίλιαμ και η Kate Middleton έδωσαν το παρών και όλοι μαζί είδαν το video της Βασίλισσας Ελισάβετ η οποία για λόγους υγείας απουσίαζε.

 

Reuters

Τα βλέμματα τράβηξε το μπλε φόρεμα της Kate Middleton σε power απόχρωση που είχε δυναμισμό και στιλ. Η ίδια το συνδύασε με τις αγαπημένες της suede Jimmy Choo γόβες που την έχουμε δει να επιλέγει συχνά σε επίσημες εκδηλώσεις.

Reuters

Το μπλε είναι ένα χρώμα που η Μiddleton λατρεύει και το επιλέγει πολύ συχνά για τις εμφανίσεις της αφού ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164