Site icon TLIFE

Rihanna: Φωτογράφισε η ίδια τον Asap Rocky για εξώφυλλο θρυλικού περιοδικού!

Η Rihanna και ο Αsap Rocky γνωρίζονταν πολύ καιρό πριν αρχίσουν να βγαίνουν το 2019!Η εξέλιξη της σχέσης τους ήρθε από μόνη της, χωρίς κανείς από τους δύο να εκβιάζει τις καταστάσεις και τώρα πια είναι γονείς 2 αγοριών!Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Ρόκι ήξερε από την αρχή ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών του και το ίδιο ένιωθε και εκείνη ήξερε από τη αρχή  ότι θα ήταν υπέροχος μπαμπάς. Μιλάμε για ένα πολύ επιτυχημένο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz!

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Aυτό φαίνεται και στις κοινές τους εμφανίσεις που έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο ωραίο couple style που ξεχωρίζει!Τώρα λοιπόν το ζευγάρι κάνει κάτι ακόμη μαζί που μας άρεσε πολύ! Η Rihanna φωτογράφισε η ίδια τον Αsap Rocky  για το νέο εξώφυλλο του W Magazine που θα είναι και το πρώτο του σε αυτό το περιοδικό!

 

Στο εξώφυλλο ο Asap Rocky φοράει ένα μπεζ κουστούμι Loewe και κοσμήματα Tiffany & Co!

 

 

To ζευγάρι ποζάρει και μαζί σε τρυφερές πόζες ενώ ο Αsap Rocky φαίνεται να είναι πολύ χαλαρός και να απολαμβάνει την Rihanna σε ρόλο φωτογράφου! To αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο με μία οικειότητα που μόνο ένα ζευγάρι μπορεί να βγάλει στον φακό!

Κεντρική Φωτογραφία Splash

 

 

 

© 2024 tlife.gr