Romeo Beckham: Δείχνει πόσο αγαπάει τους γονείς του με τον πιο…στιλάτο τρόπο!

Για τον Ρομέο Μπέκαμ, η μόδα είναι οικογενειακή υπόθεση! Η μαμά του είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες και ο μπαμπάς του fashion icon εδώ και πολλά χρόνια.H κοπέλα του θεωρείται ένα από τα it girls της νέας γενιάς στο Λονδίνο και ο ίδιος έχει ήδη φωτογραφηθεί για τον Saint Laurent. Τώρα λοιπόν ο Romeo κάνει μία δήλωση αγάπης στους γονείς του αλλά πάντα με στιλ.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Ο Romeo διάλεξε ένα πλεκτό από μία capsule συλλογή του Highsnobiety όπου στο σχέδιο εμφανίζονται οι γονείς του David και της Victoria Beckham. Στο μπροστινό μέρος της μπλούζας έχει μια φωτογραφία του  David, η οποία τραβήχτηκε το 2001 στο πλαίσιο της καμπάνιας της Adidas “I Kiss Football”. Στη φωτογραφία, το είδωλο του ποδοσφαίρου φοράει γυαλιά ηλίου και μια μπλούζα “I Kiss Football”, ενώ συνομιλεί στο κινητό του τηλέφωνο. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία όχι και τόσο  γνωστή φωτογραφία του David και της Victoria, , που και οι δύο φοράνε μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

Ο Romeo ανέβασε τις φωτογραφίες με το graphic πουλόβερ στον λογαριασμό του και ποζάρει με ένα παιχνιδιάρικο και cute ύφος!

Κεντρική φωτογραφία @romeobeckham

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164