Styling tips από τις κομψές Ιταλίδες για να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση

Το ιταλικό στιλ έχει μία ξεχωριστή θέση στον χάρτη της μόδας εδώ και πολλές δεκαετίες. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι η έμπνευση που έχει αλλά και η αυτοπεποίθηση που αποπνέει μέσα από τα σύνολα των πανέμορφων Ιταλίδων. Αυτοπεποίθηση: Ένα στοιχείο που όλες θέλουμε να έχουμε στην εμφάνιση μας γιατί κάνει την διαφορά!

Οι Ιταλίδες ξέρουν ότι τα όμορφα outfits είναι ένα εξαιρετικό όπλο για να νιώσεις πιο δυναμική.

@eleonoracarisi

Τα όμορφα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που διαλέγουν για την εμφάνιση τους, είναι τα «όπλα» τους για νιώσουν πιο όμορφες, ενώ αναζητούν συνεχώς τους τρόπους που θα τα συνδυάσουν μοναδικά. Βλέποντας ιταλικά street style ανακαλύπτουμε ότι οι Ιταλίδες φαίνεται να έχουν βρει αυτή την σωστή τομή, έχουν αναπτύξει πολύ το προσωπικό τους στιλ και έχουν καταφέρει να ντύνονται με αυτοπεποίθηση!

Ας δούμε μαζί μερικά στοιχεία που εντοπίσαμε και κάνουν το ιταλικό στιλ μοναδικό ενώ, μας δίνει tips για να έχουμε και εμείς από εδώ και πέρα εμφανίσεις με αυτοπεποίθηση.

@eleonoracarisi

Το ιταλικό στιλ δεν έχει να κάνει με μάρκες και brands, σίγουρα τα επώνυμα ρούχα έχουν ένα σχεδιασμό που τα κάνει να ξεχωρίσουν όμως οι Ιταλίδες κυρίως επιλέγουν ρούχα που τους πάνε που τους δίνουν την φιγούρα που θέλουν που νιώθουν όμορφα με αυτά και τα φοράνε ξανά και ξανά!

@eleonoracarisi

Φροντίζουν να υπάρχει μία αρμονία στο σύνολο με σωστή κατανομή χρωμάτων και πάντα μία μικρή λεπτομέρεια που δίνει ένα sexy στοιχείο.

@aminamuaddi

Δίνουν μεγάλη σημασία στο feeting στην άψογη εφαρμογή, διότι αν ένα σύνολο εφαρμόζει τέλεια όσο casual και να είναι θα δείχνει υπέροχο πάνω σου. Για το λόγο αυτό δεν διστάζουν να πάνε σε μοδίστρα και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να είναι τέλειο.

 

@chiaratotire

Λατρεύουν τα timeless κομμάτια, ένα μαύρο φόρεμα ή μία midi φούστα, ένα σοφιστικέ κουστούμι, δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και πάντα μα πάντα θα σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ένα σύνολο με αυτά class κομμάτια.

 

Κομμάτια που σου ταιριάζουν που δείχνουν όμορφα πάνω σου τα φοράς ξανά και ξανά με άλλο στιλ. Τα συνδυάζεις κάθε φορά με τρέχουσες τάσεις και έτσι έχεις σαν βασικό στοιχείο σε ένα δυνατό look ένα ρούχο που ξέρεις την αξία του.

@aminamuaddi

Βάζουν πάντα ένα δικό τους προσωπικό στοιχείο σε trendy look, ένα κολιέ ένα φουλάρι μία ζώνη αρκούν για δώσουν το twist θα ανεβάσει την δυναμική του ντυσίματος σου.

 

Προσθέτουν πολλές φορές ένα αξεσουάρ που θα ανεβάσει το σύνολο, κάτι λαμπερό ή με χρώμα ακόμη και ένα κομμάτι που ίσως το έχεις για glam εμφανίσεις το συνδυάζουν και απογειώνουν ένα συνηθισμένο σύνολο.

Tονίζουν τα  δυνατά τους σημεία, πόδια, πλάτη ή ντεκολτέ. Ξέρουν τι τις κολακεύει και στήνουν ένα ντύσιμο με βάση το πιο ακαταμάχητο σημείο του σώματος τους.

 Φοράνε ψηλοτάκουνά συχνά, και με καθημερινά ρούχα επιλέγουν τακούνια γιατί αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση.

@eleonoracarisi

Δίνουν μεγάλη σημασία στα παπούτσια να είναι καλής ποιότητας και ξοδεύουν χρήματα για αυτά. Ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια θα σου ανεβάσει πολύ την διάθεση με μία κίνηση.

@giorgiatordini

Λατρεύουν τα γυαλιά ηλίου και φοράνε όλο τον χρόνο υπέροχα σχέδια που τις κάνουν να νιώθουν υπέροχα.

@giorgiatordini

Δεν φοράνε μόνο στενές γραμμές αν κάτι έχει δυναμική και αποπνέει αυτοπεποίθηση το επιλέγουν ακόμη και αν είναι φαρδύ και το φοράνε με μοναδικό στιλ.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164