Surprise! Ο Alessandro Michele μας αιφνιδίασε και παρουσιάζει μία πρώτη συλλογή για τον οίκο Valentino!

2 μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του οίκου Valentino ότι ο σχεδιαστής Alessandro Μichele γίνεται creative director, ο σχεδιαστής μας παρουσιάζει μία (πρώτη) συλλογή έκπληξη! Ο Michele παρουσίασε ένα  απρογραμμάτιστο lookbook την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας για ανδρικές συλλογές στο Μιλάνο!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Michele (@alessandro_michele)

Η συλλογή  για την άνοιξη του  2025 περιλαμβάνει περισσότερες από 260 εικόνες και περιέχει ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Περισσότερο από ένα teaser, η συλλογή παρείχε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο ο Michele προσεγγίζει τους κώδικες του ιταλικού οίκου υψηλής ραπτικής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Runway (@voguerunway)

Τα μοτίβα V στις τσέπες ή τα cropped σακάκια που σχεδιάστηκαν πάνω από ασορτί ραμμένα φορέματα, απέτισαν φόρο τιμής στην πρωτοποριακή λευκή συλλογή του Valentino Garavani από το 1968. Οι ladylike εμφανίσεις συνδυάστηκαν με καπέλα τουρμπάνια και μαργαριτάρια  που μας θύμισαν πολύ το  κινηματογραφικό κιτς που λατρεύει ο Michele.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’OFFICIEL PARIS (@lofficielparis)

Τέλος το gender-fluid styling έδωσε μια φρέσκια αισθητική στις σιλουέτες, ενώ πολλά από τα σύνολα του Lookbook θα μπορούσαν  να τα είχε φορέσει ο ίδιος ο Valentino  Garavani τη δεκαετία του ’70. Παρόλα αυτά οφείλομε να ομολογήσουμε ότι αυτό το Lookbook θυμίζει αρκετά τις δημιουργίες του Michele για τον οίκο Gucci, κάτι που σίγουρα είχε μεγάλη επιτυχία όλα τα χρόνια που ήταν στο τιμόνι του οίκου, αλλά δεν ξέρουμε αν θα λειτουργήσει και για τον Valentino. Περιμένουμε και τις πρώτες ολοκληρωμένες γυναικείες συλλογές και σίγουρα ο χρόνος θα δείξει πως θα κινηθει αυτή η νέα fashion συνεργασία!

Κεντρική φωτογραφία @alessandro_michele

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164