The Mall Athens: Όλες οι επιλογές της fashion editor του TLIFE!

Ευτυχώς ο καιρός φτιάχνει και η διάθεσή μας αλλάζει! Αυτή η γλυκιά ανοιξιάτικη περίοδος έχει κάποια ρούχα που, αν μπουν στην ντουλάπα σου, μπορούν να εγγυηθούν καθημερινές εμφανίσεις με στιλ! Καιρός για ανανέωση, λοιπόν, με νέα fashion items!

Και τι καλύτερο από μία βόλτα στο The Mall Athens, για τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ, που θα σε ανανεώσουν και θα δημιουργήσουν την πιο fashionable spring γκαρνταρόμπα!

Τώρα είναι η περίοδος που ανανεώνονται οι τάσεις στη μόδα, οπότε αξίζει να  επενδύσεις σε αγορές που θα φορέσεις πολύ και θα κάνουν update εύκολα στο ανοιξιάτικο στιλ σου!

Ένα floral φόρεμα

Φόρεμα Billabong, Quiksilver, The Mall Athens

Το μάξι floral φόρεμα θα αποτελέσει μια αγαπημένη προσθήκη στη ντουλάπα σας, όχι μόνο για αυτήν την περίοδο αλλά για όλες τις εποχές. Αυτό το υπέροχο Βillabong φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση θα το φορέσεις από τώρα μέχρι τον Αύγουστο. Θα πας σε γάμο, σε βάφτιση, διακοπές στο νησί και, βεβαίως, θα το απολαύσεις σε όλες τις ανοιξιάτικες βόλτες σου, με χαλαρά sneakers ή εσπαvτρίγιες.

To νέο τζιν σου

Τζιν παντελόνι Replay, The Mall Athens

Λατρεύεις τα τζιν και κάθε εποχή αναζητάς αυτό που θα σε βολέψει περισσότερο, ανανεώνοντας το denim style σου. Η Replay είναι η εταιρεία που θα βρεις όλα τα must have σχέδια και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις αλλού! Εγώ δοκίμασα το balloon jean από τη new collection και βρήκα το τζιν που θα φοράω συνεχώς από εδώ και πέρα!

Το σωστό jacket για αυτήν την εποχή

Jacket Funky Buddha, Τhe Mall Athens

To jacket αυτήν την εποχή είναι δύσκολη υπόθεση. Το πολύ ζεστό δεν σε βολεύει και το καλοκαιρινό δεν σε κρατάει ζεστή. Σου έχω τη λύση: αμάνικο jacket σε τέλειο χρώμα, από τη νέα collection της Funky Buddha, που θα το φορέσεις όσο τίποτε άλλο. Θα το βάλεις στην πόλη με τα casual σύνολά σου, αλλά και στη βαλίτσα των εκδρομών σου.

Ένα ζευγάρι διαχρονικά γυαλιά

Γυαλιά Zeus + Dione, Optical Papadiamantopoulos, Τhe Mall Athens

Τα γυαλιά ηλίου είναι ίσως το πιο απαραίτητο αξεσουάρ αυτήν την εποχή. Ψάχνω ένα σχέδιο με στιλ, αλλά και διαχρονική αξία. Στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos βρήκα αυτό που ήθελα. Χειροποίητα γυαλιά Ζeus + Dione από ταρταρούγα, με round φακούς, που δεν χάνουν ποτέ τη στιλιστική τους αξία.

24hour γόβες

Slingbacks Fratelli Petridi, Τhe Mall Athens

Oι slingback γόβες σε nude απόχρωση είναι το παπούτσι που κυριολεκτικά φοράς με όλα σου τα ανοιξιάτικα σύνολα. Με τζιν ή με ταγέρ, θα σε συντροφεύουν παντού και θα δώσουν chic ύφος στην εμφάνισή σου. Στα plus ότι ψηλώνουν το πόδι και απογειώνουν τη σιλουέτα σου.

Ένα σετ κοσμημάτων για όλες τις εμφανίσεις

Κοσμήματα Gregio, Τhe Mall Athens

Tα κοσμήματα έχουν τη μαγική δυνατότητα να απογειώνουν το σύνολό σου και δίνουν glam touch με μία κίνηση. Αυτό το σετ με επιχρυσωμένο ασήμι και σμάλτο σε τιρκουάζ απόχρωση θα το συνδυάσω με χαλαρά casual look, αλλά και με πιο posh εμφανίσεις. Έτσι, θα αποκτήσει μία σημαντική, ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μου!

Διάλειμμα για παγωτό

Παγωτό Κayak, Τhe Mall Athens

Η μέρα κλείνει γλυκά με μοναδικές γεύσεις από την Kayak! Ποιότητα και εμπειρία χαρακτηρίζουν αυτήν την εταιρεία που απογειώνει το παγωτό με αγνά, σωστά επιλεγμένα υλικά! Εγώ διάλεξα λεμόνι και τσιχλόφουσκα, για να τελειώσω γευστικά μια shopping day!

Κομμωτήριο για χτένισμα

Κομμωτήριο We Love hair, The Mall Athens

Απολαμβάνω το κομμωτήριο μετά το shopping! Κάθεσαι, σε περιποιούνται, χαλαρώνεις, ομορφαίνεις και ολοκληρώνεις τέλεια τη μέρα σου. Στο The Mall Athens δίνω πάντα ραντεβού στο κομμωτήριο We Love hair, όπου πλέον με ξέρουν και μου φτιάχνουν τα μαλλιά γρήγορα, με natural style –όπως ακριβώς μου αρέσει– με τα πιο σωστά προϊόντα. Εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ!

 

Επισκεφθείτε το The Mall Athens για μια απολαυστική εμπειρία shopping. Εδώ ανακαλύπτεις υπέροχες προτάσεις για όλα όσα χρειάζεσαι, ενώ κλείνεις τη μέρα σου με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Τέλειο;

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

 

 

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164