Site icon TLIFE

To επόμενο Chanel show θα γίνει στο Ντουμπάι

O οίκος Chanel για την παρουσίαση της Cruise 2021/2022 συλλογής του επέλεξε ενα από τα επτά εμιράτα και τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του οίκου, το fashion show θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, στις 2 Νοεμβρίου 2021.

Η συλλογή έχει εμπνευστεί από την θρυλική ταινία του Jean Cocteu του 1958 την  “Testament of Orpheus”  και το πρώτο της μέρος παρουσιάστηκε τον Μάιο σε ένα εκπληκτικό σημείο στο Carrières de Lumières του χωριού Les Baux-de-Provence, μία πολύ όμορφη περιοχή της Προβηγκίας. Στα λατομεία που περπάτησαν τα μοντέλα είχαν γυριστεί σκηνές από την ταινία του Cocteu

 Συγκεκριμένα, τα μοντέλα του οίκου περπάτησαν στα λατομεία ασβεστόλιθου, μία όχι και τόσο τυχαία τοποθεσία αφού εκεί είχε γυριστεί η ταινία του Jean Cocteau (1958), από το έργο του οποίου άντλησε έμπνευση η Virginie Viard για τη δημιουργία της συλλογής.

Πίσω στον Μάιο του 2014, ο γαλλικός οίκος  είχε ξαναπαρουσιάσει την Cruise 2014/2015 συλλογή του στον εξωτικό Nτουμπάι.

Τα τελευταία χρόνια οι εν λόγω Ready to Wear συλλογές είναι ένα από τα σημαντικότερα ετήσια fashion events του οίκου, και μία πρόσκληση για ταξίδι στον κόσμο, με το κοινό και τους διάσημους καλεσμένους να τον ακολουθούν σε αυτό!

© 2024 tlife.gr