Site icon TLIFE

To νέο πρόσωπο του οίκου Chanel

Ο  φωτογράφος Valentin Giacobetti φωτογράφησε την Ola Rudnicka, ως το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel για την καμπάνια  της pre collection CHANEL Fall-Winter 2021/22.

 

 Η νεαρή πολωνέζα έχει ποζάρει σε πολλά περιοδικά φορώντας CHANEL και έχει περπατήσει πολλές φο΄ρες στα θρυλικά catwalks του οίκου.Το ενστικτώδες, αρρενωπό-θηλυκό στιλ της ήταν πηγή έμπνευσης για την Virginie Viard στη δημιουργία αυτής της συλλογής.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω για τον τρόπο που ντύνομαι», λέει η Ola Rudnicka. «Ποτέ δεν προσπάθησα να ορίσω το στυλ μου πριν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ανακάλυψα μέσω του CHANEL. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος, Είναι στην πραγματικότητα πολύ δεκαετία του ’70 και λίγο πανκ, με αυτό το κλασικό CHANEL ύφος που μόνο κομψότητα προσθέτει».

 

Πράγματι, η έμφαση της συλλογής δίνεται στα χρώματα που έρχονται σε αντίθεση – μαύρο και άσπρο με στίγματα από ροζ και αποχρώσεις του γκρι – στα  υλικά (τουίντ, δέρμα, πλεκτά, τσόχα, κασμίρι, φλάντζα, σατέν και μετάξι) και στο effortless στιλ. Κυριαρχεί μια σιλουέτα εμπνευσμένη κυρίως  από το αρσενικό στιλ, παρόλα αυτά , οι γυναικείες λεπτομέρειες είναι πανταχού παρούσες στην συλλογή για την οποία ποζάρει η Rudnicka. Το αποτέλεσμα αυτού του αρσενικού και θηλυκού συνδυασμού είναι μια μοντέρνα και χαλαρή εμφάνιση. Η άνεση είναι το κλειδί χωρίς να εγκαταλείπει ποτέ τη θηλυκότητα. Έτσι, ένα μπεζ καρό σακάκι τουίντ blazer άνετα φοριέται με ένα  εξαιρετικά ελαφρύ παντελόνι από πούλιες. Η συλλογή επανεξετάζει επίσης το στυλ του Parisienne: καθώς  ένα μπουφάν συνδυασμένο ε φούστα σε μαύρο τουίντ, τονίζεται από δερμάτινες μπότες και μια ασημένια μίνι τσάντα,

Η pre collection CHANEL Fall-Winter 2021/22 Ready-to-Wear θα είναι διαθέσιμη σε μπουτίκ από τις 16 Ιουλίου 2021.

© 2024 tlife.gr