Site icon TLIFE

To νέο trend που είδαμε στο show της Chanel

To show της Chanel πραγματοποιήθηκε σε  ένα μαγευτικό σημείο: στο λατομείο Carrières de Lumières, που βρίσκεται στο χωριό Les Baux-de-Provence, στα νότια της Γαλλίας. Η φετινή Cruise συλλογή που σχεδιάστηκε από την Virginie Viard  εμπνεύστηκε από  την ταινία του Jean Cocteau, The Testament of Orpheus, που γυρίστηκε στο σημείο αυτό!

Headbands, μίνι φούστες, διχτυωτά καλσόν,  τσόκερ, όρισαν το στυλ της νέα γυναίκας Chanel, είναι ροκ! Aπλότητα, ακρίβεια, στοιχεία που έχει η ταινία του Cocteau έδωσαν στην συλλογή μία καθαρή εικόνα, δίχρωμη κυρίως, με στοιχεία από την δεκαετία του 60 αλλά και την πανκ κουλτούρα!

Όλα τα look συνοδεύονταν από ένα στοιχείο που φαίνεται να είναι και η νέα πρόταση του οίκου για την σεζόν: διχτυωτό καλσόν!Χαρακτηριστικό του πανκ κουλτούρας το δίχτυ έρχεται να συμπληρώσει τα lux σύνολα της Chanel και να δώσει το twist που είχε στο μυαλό της η Virginie Viard.

 

 

 

Mε tweed ταγέρ με λευκά φορέματα με mini φούστες το διχτυωτό καλσόν ήταν σχεδόν σε όλα τα σύνολα που περπάτησαν στο μαγευτικό location και σίγουρα θα αποτελέσει μία μεγάλή τάση για την νέα σεζόν!

© 2024 tlife.gr