Triumph: Ο απόλυτος, θηλυκός προορισμός για τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα σου

“It’s the most wonderful time of the year”! Nαι, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει. Έφτασε! Η εποχή που η χαρά, η διασκέδαση, οι φίλοι και η οικογενειακή θαλπωρή ενώνονται και μας χαρίζουν τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων! Για κάποιον ιδιαίτερο λόγο όλοι, εκείνες τις μέρες νιώθουμε καλύτεροι άνθρωποι και η μεγαλύτερη χαρά μας έρχεται μέσα από τα δώρα που προσφέρουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και στον εαυτό μας φυσικά! Προσωπικά δεν αλλάζω με τίποτα το συναίσθημα  που νιώθω κάθε φορά που βλέπω τη λάμψη στο βλέμμα των αγαπημένων μου όταν τους δίνω το χριστουγεννιάτικο δώρο τους!

Και φέτος, βρήκα τον απόλυτο προορισμό για όλα όσα θέλω στην Triumph!

This is my joy!

Στα καταστήματα ή στο e-shop της Triumph, ανακάλυψα υπέροχα εσώρουχα και homewear, που θα αποτελέσουν χωρίς καμία αμφιβολία αξέχαστα χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτούς που αγαπώ. Σίγουρα το τέλειο δώρο είναι προσωπικό. Για τη μαμά μου, την αδερφή ή την κολλητή μου. Απολύτως προσωπικό φυσικά είναι και το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου. #ItsPersonal!

Ό, τι κι αν σκεφτόμουν η Triumph το έχει δημιουργήσει! Εγώ έκανα ήδη την τέλεια gift list μου για τα φετινά Χριστούγεννα και πίστεψέ με θα πάρεις έμπνευση και για τα δικά σου τέλεια Christmas gifts μέσα από τις φετινές γιορτινές προτάσεις της Triumph. Τον απόλυτο “εσωτερικό”, γυναικείο προορισμό…

Εnjoy!

Για την κολλητή σου

Το κόκκινο είναι το χρώμα των γιορτών και τα κόκκινα εσώρουχα πρώτα στις επιλογές μας. Το Amourette 300 Rococo είναι ένα must-have εσώρουχο για αυτές τις γιορτές: με ένα σούπερ μοντέρνο look και φτιαγμένο από ανακυκλωμένο ύφασμα, έχει σχεδιαστεί ως ένα σουτιέν για “ειδικές περιστάσεις”, με την αίσθηση όμως ενός άνετου, καθημερινού σουτιέν, χωρίς μπανέλα. Το τέλειο δώρο για την κολλητή μου όπου μαζί με τα ασορτί briefs, Highleg Brazilian και Highwaist σε ένα βαθύ κόκκινο (Mannish Red), θα δώσουν ένα γιορτινό twist στα outfits που θα επιλέξει αυτές τις γιορτές!
Και μην ξεχνάς… το έθιμο θέλει την Πρωτοχρονιά να φοράμε κόκκινα εσώρουχα για γούρι!

Για την αδελφή σου

Η αδελφή μου λατρεύει τα κορμάκια! Το body της σειράς Lavish Spotlight, με τη δαντελωτή cup, το βαθύ κόψιμο και τη σαγηνευτικά χαμηλή πλάτη, θα την τρελάνει και βεβαίως θα  κάνει τα υπόλοιπα εσώρουχα στο συρτάρι της… να ζηλέψουν! Stylish Χmas all the way!

Για σένα

Για μένα διάλεξα ένα μοναδικό κομμάτι από τη φετινή συλλογή! Tο Satin Nightdress είναι ένα κομψό και γοητευτικό σατέν νυχτικό σε γιορτινή maroon απόχρωση για ένα 100% Christmas mood στο σπίτι: το αέρινο και ελαφρύ ύφασμα του χαϊδεύει απαλά το δέρμα, δίνοντας μια αίσθηση απόλυτης άνεσης. Θα το φορέσω στο ρεβεγιόν με πέδιλα και δερμάτινο jacket!

Για την μαμά σου

Για την μαμά μου διάλεξα κάτι πολύ cozy! Φέτος η  Triumph δημιούργησε το Thermal Jumper Cardigan. Αυτό το μαλακό cardigan από ανακυκλωμένο και θερμο-ελεγχόμενο ύφασμα, με τη χαλαρή εφαρμογή, είναι η πλέον “χουχουλιάρικη” προσθήκη στη συλλογή loungewear. Μπορεί να φορεθεί και με το ασορτί Cosy Thermal Trouser, για πραγματικά cosy Xmas @home. Ένα δώρο, που θα αγαπήσει πολύ και θα το φορέσει όσο κανένα!

Για τη βαφτιστήρα σου

Η βαφτιστήρα μου λατρεύει το mix ‘n’ match! Στην ολοκαίνουρια συλλογή MyWear της Triumph βρήκα το loungewear που μπορεί να φορά και να χαίρεται όλη μέρα, τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Υπέροχα κομμάτια που θα τα συνδυάζει όπως εκείνη θέλει σε ιδιαίτερα Χmas outfits.

Αυτές τις γιορτές, η Triumph έχει τα δώρα που θα λατρέψεις! Βρες αυτά που θα δώσουν χαρά σε σένα και στους γύρω σου και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

This is my Joy.

#ItsPersonal #TriumphLingerie #ThisIsMyJoy

@TriumphLingerie 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164