Site icon TLIFE

Valentino: Μετά το πρώτο show του Alessandro Michele για τον οίκο, τώρα ήρθε η στιγμή για την πρώτη καμπάνια!

Η πρώτη συλλογή του Αlessandro Michele για τον οίκο Valentino ήταν το παλυαναμενόμεο ντεμπούτο στην Paris Fashion Week! Ο σχεδιαστής κατάφερε με μοναδικό τρόπο να ενώσει τους κώδικες του οίκου με το δικό του σχεδιαστικό ταμπεραμέντο και να μας χαρίσει ένα μοναδικό show!

 

 REUTERS/Johanna Geron

 

 REUTERS/Johanna Geron

Τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη καμπάνια που επιμελείται ο Μichele η οποία όμως αφορά την συλλογή  “Avant les Débuts” resort 2025 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο χωρίς κάποιο show, αλλά on line!

 

Για το σκοπό αυτό ο ιδιαίτερος σχεδιαστής απευθύνθηκε στο έργο ενός θρυλικού σκηνοθέτη: Τον Federico Fellini.

Ξεκινώντας αυτή τη νέα φάση, ήθελα να επιστρέψω σε μια γλώσσα που θα απηχούσε τον νεορεαλισμό του Luchino Visconti, τον οπτικό συμβολισμό του Ingmar Bergman και τον μαγικό ρεαλισμό του Federico Fellini », εξήγησε ο Michele σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η φωνή στο βίντεο για την καμπάνια που σχεδίασε ο Μichele με τον Glen Luchford, είναι του Fellini από την ταινία του 1972 « Roma.» Εκεί, ο Fellini με την κάμερα του παρακολουθούσε την ηθοποιό Anna Magnani να επιστρέφει στο σπίτι της στο Palazzo Altieri, αφού είχε κινηματογραφήσει  τη Ρώμη και όλες τις αντιφάσεις της.

 

Τώρα ο σχεδιαστής κάνει κάτι ανάλογο:« Προσποιούμαι ότι ακολουθώ μια κοπέλα στο νέο μου σπίτι, το Palazzo Mignanelli, το αρχηγείο του Valentino στη Ρώμη, παίζοντας με τη μετάθεση του χώρου και του χρόνου » δήλωσε για το concept της καμπάνιας!

 Μια κινηματογραφική εξερεύνηση της Ρώμης και του οίκου Valentino, που συνδέονται μεταξύ τους μέσα στο χρόνο. Για την καμπάνια της συλλογής Valentino «Avant les Débuts», ο Creative Director Alessandro Michele προσφέρει μια σπάνια ματιά σε αυτόν τον μαγικό κόσμο, την αιώνια και μαγνητική γοητεία του, που διανθίζεται με την δική του παράδοξη γεμάτη εκπλήξεις αισθητική!

Kεντρική φωτογραφία Reuters

 

© 2024 tlife.gr