Victoria Beckham: Η πιο εντυπωσιακή στιγμή στο show της ήταν η ίδια στο φινάλε με…πατερίτσες!

Το show της Victoria Beckham στο Παρίσι είναι κάθε χρόνο μία οικογενειακή υπόθεση. Έτσι και φέτος, της έκανε support όλη η οικογένεια, με την Anna Wintour στην πρώτη θέση και τον David Beckham να περιμένει για να την φιλήσει στο φινάλε. Όλα αυτά αρκούν για να έχεις ένα viral show στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι αλλά η σχεδιάστρια το πήγε ένα level παρακάτω.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Runway (@voguerunway)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Λόγω πρόσφατου ατυχήματος, η Beckham, φοράει μία ορθοπεδική μπότα εδώ και λίγες εβδομάδες και μετακινείται με πατερίτσες. Έτσι λοιπόν εμφανίστηκε και στο φινάλε του show, με άψογο στιλ, άνετη και χαμογελαστή έκανε τον γύρο της αίθουσας… και βεβαίως είναι το viral της ημέρας.

REUTERS/Gonzalo Fuentes

 

 

 

 

 

Η συλλογή της ήταν συγκλονιστική. Στα κουστούμια τα σακάκια εμφανίστηκαν με την μορφή σουρεάλ top, τα πουλόβερ φορέθηκαν με άλλον τρόπο, τα taliofed look είχαν neutral παλέτα, οι ψηλοί γιακάδες είναι το new trend, ενώ τα ντραπέ σχέδια στα φορέματα ήταν so elegant.

H Victoria Beckhmam, έκανε μία playful μετατροπή των κλασικών ρούχων και παρέδωσε μία συλλογή με fresh vibes που μας άρεσε πολύ.

Φωτογραφίες Reuters

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164