Site icon TLIFE

Victoria΄s Secret: Το φαντασμαγορικό fashion show επιστρέφει μετά από 5 χρόνια απουσίας!

Μετά από 5 χρόνια απουσίας πέρσι τον Μάιο ανακοινώθηκε ότι το φαντασμαγορικό  fashion show του brand εσωρούχων Victoria’s Secret θα επιστρέψει ξανά! Όλοι θυμόμαστε τα επικά catwalk look με τα supermodels να φοράνε τα lingerie set του brand που έχουν αφήσει εποχή! Το ετήσιο show είχε sexy εμφανίσεις, μοναδικά live με super star της Μουσικής σκηνής και γενικά άφηνε πάντα ένα huge impact μετά την προβολή του!

 

Όλα όμως άλλαξαν το 2019 όταν η marketing chief του brand έκανε μερικά απρεπή σχόλια στη Vogue σχετικά με το ότι δεν ήθελε να συμπεριλάβει στην θρυλική πασαρέλα μοντέλα plus-sized και transgender.Σε μία εποχή που όλα έχουν αλλάξει και η διαφορετικότητα αποτελεί την μεγαλύτερη τάση αυτές οι δηλώσεις ήταν ικανές να βάλουν το brand  στο προσκήνιο  για λάθος λόγους.

 

 Μετά από μία μακρά περίοδο που το brand ήταν εκτός, τώρα κάνει δυναμική επιστροφή με ένα ακόμη δυνατό show όπως παλιά που θα γίνει αυτή την εβδομάδα!Το Victoria’s Secret fashion show θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στις 19:00 EST στη Νέα Υόρκη. Στο fashion show θα τραγουδήσει η Σερ, η Τάιλα και η Λίσα από τις BLACKPINK!

Στην πασαρέλα αναμένεται να δούμε ξανά τα μεγαλύτερα μοντέλα και αναρωτιόμαστε αν όλα θα  είναι όπως παλιά ή τελικά όλο αυτό το concept δεν είναι πλέον σύμφωνο με την νέα εποχή!

Φωτογραφίες Splash

 

© 2024 tlife.gr