Site icon TLIFE

Where Do You Find Your Energy? Ο οίκος Longchamp γιορτάζει τη FW24 συλλογή του

Πού βρίσκετε την ενέργεια σας; Ίσως αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας,περνώντας χρόνο με την οικογένεια και αγαπημένα σας πρόσωπα, ταξιδεύοντας, ψωνίζοντας ή κάνοντας γυμναστική.

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, η Longchamp μετέτρεψε την εμπειρία της εμβληματικής FW24 συλλογής σε ένα μοναδικό event που διοργανώθηκε για να γιορτάσει την ενέργεια και να ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας με θέμα «Πού βρίσκεις την ενέργειά σου;» που έλαβε χώρα στις 10 Οκτωβρίου στη Longchamp Boutique της Αθήνας.

Η νέα συλλογή του οίκου, η οποία συνδυάζει τέλεια τα σπορ στοιχεία με τις κομψές λεπτομέρειες, ήταν ιδανική για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων και την εμβάθυνση των δεσμών μεταξύ των παρευρισκόμενων. Η συλλογή της φετινής σεζόν ξεχωρίζει για το urban και athleisure chic στυλ της, ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα που βρίσκει τη ζωντάνια στην ποικιλία των δραστηριοτήτων της.

Η εκδήλωση προσέφερε διάφορες δραστηριότητες με επίκεντρο την ενέργεια και τη σύνδεση, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας βραχιολιών φιλίας. Influencers, πελάτες και σημαντικά πρόσωπα της μόδας βρήκαν νέο νόημα στις σχέσεις τους, μοιράζοντας ένα μοναδικό βραχιόλι σχεδιασμένο από την Longchamp. Η πράξη αυτή συμβόλιζε τη δύναμη και την ευελιξία της φιλίας, συγκρίνοντάς την με το χαρακτηριστικό μπαμπού της σειράς Le Roseau που είναι ανθεκτικό και ικανό να αντέξει κάθε καταιγίδα, αλλά και λαμπερό στον ήλιο, όπως και η φιλία.

Μέσω των numerology cards και Le Roseau cards, οι καλεσμένοι εξερεύνησαν το μονοπάτι της ζωής τους, ανακαλύπτοντας κάρτες που αναδείκνυαν τις ατομικές τους δυνάμεις και τα χαρακτηριστικά τους, η κάθε μία σχεδιασμένη με το αδιαμφισβήτητο στυλ του οίκου. Επιπλέον καθώς ένας από τους καλύτερους τρόπους για άντληση ενέργειας αποτελεί η περιποίηση του εαυτού μας, υπήρχε η δυνατότητα με τη nail artist, οι επισκέπτες να προσωποποιήσουν τα νύχια τους με σχέδια εμπνευσμένα από τον οίκο που αντανακλούσαν το προσωπικό τους στυλ!

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν το λανσάρισμα της “Le Pliage du Monde x Athens”, μιας limited edition τσάντας που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη Longchamp Boutique της Αθήνας. Αυτή η νέα προσθήκη στην εμβληματική σειρά Le Pliage συνδυάζει την κομψότητα του παρισινού στυλ με τις ελληνικές επιρροές, προσφέροντας στους καλεσμένους την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό κομμάτι που γιορτάζει την τέχνη και τη μόδα.

Η Aquacarpatica συνέβαλε στη μαγεία της βραδιάς, προσφέροντας δροσερά νερά και ανθρακούχα νερά με γεύσεις (Rasberr y, Μάνγκο και Ροδάκινο, Lime και Μέντα), κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο απολαυστική και προσδίδοντας ενέργεια.

Αυτό το event αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία για networking και νέες γνωριμίες, αναδεικνύοντας τη ζωντάνια της κοινότητας της Longchamp. Κάθε λεπτομέρεια, από τα αξεσουάρ μέχρι τις εμπειρίες, προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να εξερευνήσουν την ενέργεια και το προσωπικό τους στυλ.

Μπορείτε κι εσείς να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024, που είναι διαθέσιμη στη Longchamp Boutique τηςΑθήνας (οδός Βουκουρεστίου 6) και στο official online shop του οίκου για Ελλάδα και Κύρπο

© 2024 tlife.gr