Alison Brie: Ποιον Έλληνα σχεδιαστή επέλεξε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes;

Λίγες ώρες πριν έγινε το πρώτο μεγάλο event του νέου χρόνου, που δεν είναι άλλο από τις Χρυσές Σφαίρες στο Beverly Hills. Οι επίτιμοι καλεσμένοι έδωσαν το παρών για να παραλάβουν τα βραβεία τους ή να δουν τους μεγάλους νικητές της βραδιάς και για ακόμα μια φορά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις λαμπερές τους εμφανίσεις. Τα looks που επιλέχθηκαν για τη χθεσινή βραδιά έκρυβαν μια κίνηση διαμαρτυρίας. Όλες οι διάσημες φόρεσαν μαύρα φορέματα με σκοπό να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που υπέστησαν μεγάλες σταρ και αποκάλυψαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Στο θέμα μας τώρα! Η ηθοποιός Alison Brie φόρεσε κι αυτή μαύρα φυσικά. Για την ακρίβεια επέλεξε ένα princess gown σε strapless γραμμή σε συνδυασμό με ένα παντελόνι. Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτή η δημιουργία; Ναι, αυτό το look φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Vassilis Zoulias.

Το styling επιμελήθηκε η διάσημη stylist Cristina Ehrlich. Ο σχεδιαστής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στα social media και ευχαρίστησε και τις δύο μέσα από το instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις δημιουργίες ενός Έλληνα σχεδιαστή να πρωταγωνιστούν σε red carpet του εξωτερικού. Και είμαστε σίγουρες ότι δεν είναι ούτε η τελευταία, μιας και οι διάσημες του εξωτερικού έχουν μεγάλη αδυναμία στους καλλιτέχνες μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164