Site icon TLIFE

ANKLE SOCKS: Τα κοντά καλτσάκια είναι super hot κι εδώ θα βρεις 10 τρόπους να τα φορέσεις

Αν παρακολουθείς τις διεθνείς πασαρέλες ή αν είσαι fan του street style θα παρατηρήσεις ότι κάνουν σαφή την παρουσία τους οι ankle socks -κοινώς τα καλτσάκια. Με γόβες, flat ή ακόμα και με πέδιλα -για τις πιο προχωρημένες- γίνονται ισχυρή τάση και ένα ακόμα στιλιστικό όπλο των fashionistas.


Emporio Armani, Band Of Outsiders, John Rocha

Oι ankle socks μας ιντριγκάρουν και προσθέτουν στο look αυτό το “κάτι” παραπάνω. Ένα cropped παντελόνι ή μια midi μήκους φούστα και ένα ζευγάρι oxfords, loafers ή και γόβες, σε συνδυασμό με κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο μπορεί να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πρόσθεσε ένα oversized πουλόβερ αν επιλέξεις τη φούστα ή ένα πουκάμισο φορεμένο από μέσα, αν πρόκειται για το παντελόνι.

Ωστόσο χρειάζεται αρκετή προσοχή στην επιλογή της κάλτσας αλλά και στο τρόπο που θα τις ενσωματώσεις στο look σου. Όταν πρόκειται για τις ίδιες τις κάλτσες με ένα ζευγάρι απλές, μαύρες δύσκολα μπορεί να πάει κάτι στραβά. Μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις τις μαύρες στη λεπτή και διάφανη παραλλαγή τους ή εκείνες με μια μικρή λεπτομέρεια. Θυμήσου ο κανόνας είναι να διατηρείς πάντα μια σοφιστικέ αίσθηση.

Για μια δόση έμπνευσης κάνε κλικ εδώ για να δεις 10 τέλεια looks με ankle socks!

© 2024 tlife.gr