Site icon TLIFE

Το ανοιξιάτικο look της Selena Gomez που πρέπει να φορέσουμε φέτος

Ακόμα κι αν εδώ κάνει κρύο και δεν τολμάς να βγεις από το σπίτι χωρίς πανωφόρι, στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, έχουν ξεκινήσει ήδη να φορούν τα ανοιξιάτικά τους. Άλλο κλίμα, άλλες καιρικές συνθήκες, άλλη θερμοκρασία. Εκεί οι γυναίκες και οι διάσημες φορούν από τώρα όλα όσα είδαμε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες κι εμείς απλά τα τσεκάρουμε, παίρνοντας ιδέες για το τι θα φορέσουμε σε λίγο καιρό από τώρα.

Την τιμητική της σε αυτό το θέμα έχει η Selena Gomez. Η τραγουδίστρια που πλέον είναι και πάλι καστανομάλλα, αποφάσισε να απολαύσει τη βόλτα της με ένα σούπερ look που μας τράβηξε την προσοχή. Τσέκαρε τι φοράει, απόθηκευσέ το στον σκληρό σου δίσκο και υιοθέτησέ το όταν οι αmυγδαλίες θα έχουν αρχίσει να ανθίζουν.

Βασικό κομμάτι του συνόλου ήταν ένα καρό αέρινο φόρεμα σε ελαφρύ γκρι χρώμα. Η τάση του καρό μας απασχόλησε πολύ το χειμώνα και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και την επόμενη σεζόν. Μας αρέσει πολύ η γραμμή του, ειδικά γιατί τονίζει τη μέση και έχει βαθύ ντεκολτέ σε ρομαντικό και victorian ύφος.

Η Selena ολοκλήρωσε το σύνολό της με τον πιο WOW τρόπο. Τα λευκά sneakers είναι ιδανικά για αυτήν την casual εμφάνιση, ενώ το καπέλο κάνει πιο ενημερωμένο το αποτέλεσμα. Από την άλλη, η μίνι cross body bag χωράει τα απαραίτητα και αφήνει ελεύθερα τα χέρια της, ενώ τα κόκκινα γυαλιά ηλίου πρόσθεσαν μια extravagant πινελιά.

© 2024 tlife.gr