Site icon TLIFE

Aντικατάστησε το μαύρο σακάκι σου με αυτό τo super trend!

Ο καιρός αλλάζει και το mood σου επίσης, δεν θέλεις άλλο μαύρο και σίγουρα δεν θες άλλο χειμερινά ρούχα, σιγά σιγά θες να αλλάξεις τα σύνολα σου σε πιο ανοιξιάτικα. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας το σακάκι που όλες έχουμε, άλλες για το γραφείο άλλες για τα all day look μας. Σίγουρα έχεις ένα μαύρο, όλες έχουμε ήδη ίσως και δύο αλλά σήμερα θα σου μιλήσω για ένα νέο χρώμα που θα σου ανανεώσει την εμφάνιση σου αλλά κυρίως την διάθεση σου.

Camel blazer.

Eίναι το κομμάτι που τώρα θα φορέσεις με τα denim σύνολα σου, με τα office look σου, και γενικά θα αντικαταστήσεις το μαύρο βαρετό σακάκι, τώρα που μπαίνει η Άνοιξη σιγά σιγά. Είναι τέλεια ιδέα για τα casual ντυσίματα σου και το βγάζει απο το office style που έχεις συνδυάσει να φοράς τα σακάκια.

Συνδύασε το με μαρινιέρα ή slogan t-shirt και το αγαπημένο σου jean, σε εμφανίσεις που θέλουν casual chic ύφος και είναι τέλειες για την πόλη. Ενώ όσο ο καιρός είναι κρύος μπορείς να το φορέσεις με τα πλεκτά σου και κοτλέ παντελόνι.

© 2024 tlife.gr