Site icon TLIFE

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα Saint Laurent look της Carine Roitfeld!

“Ήμουν πάντα κορίτσι του Saint Laurent”, λέει η ασύγκριτα κομψή Carine Roitfeld, global fashion director του Harper’s Bazaar και editor-in-chief του CR Fashion Book. “Αγαπώ τη διάθεσή του και το πνεύμα των ισχυρών γυναικών” προσθέτει.

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο creative director Anthony Vaccarello έφερε ένα νέο όραμα στο θρυλικό γαλλικό στυλ μόδας.

Σήμερα σου έχουμε τα 5 look από την νέα συλλογή που ξεχώρισε η Carine από την νέα δουλειά του Vaccarello αλλά και τα σχόλια της για το style γενικότερα!

1.The Patchwork Mini Skirt
“Είπα στον Antony να σχεδιάζει midi φούστες για μένα αφού μου αρέσουν μέχρι το γόνατο. Για τις νέες κοπέλες το mini είναι κομψό αλλά να κρατάνε το πάνω μέρος καλυμμένο. Όλα είναι θέμα ισορροπίας”.

2.Το leopard hot spot
“Για μένα το leopard θα είναι πάντα το πιο sensual print”.

3.The Ultra-Feminine LBD
“Το ύφος μου μπορεί να είναι πολύ κινηματογραφικό. Αγαπώ το μαύρο. Λατρεύω τα βολάν. Θα φορέσω αυτό το φόρεμα με διάφανο καλσόν και στιλέτο, φυσικά”.

4.The Tailored Jumpsuit
“Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι τα κομμάτια που είναι εμπνευσμένα από το DNA του Saint Laurent, όπως αυτή η νέα έκδοση του Le Smoking. Είναι κάπως κλασικό, κάπως επαναστατικό”.

5.The Rockstar pants
‘”Είναι μια πολύ rock ‘n’ roll attitude με το πουλόβερ και τo κλασσικό παντελόνι βινύλ -όλα σε μαύρο χρώμα. Μου θυμίζει το Blondie”.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

© 2024 tlife.gr