Αυτά είναι τα παπούτσια που φοράνε τώρα οι πιο cool διάσημες (και δεν είναι ψηλοτάκουνα)

Κάθε χρόνο, εκτός από τα διάφορα trends που επηρεάζουν τη μορφή και το στιλ των ρούχων, υπάρχουν αλλά τόσα που επηρεάζουν και τα παπούτσια. Ήδη φέτος γνωρίσαμε τις slouchy boots, τα pantashoes, τα sock boots και πολλές ακόμα τάσεις που έντυσαν τα πόδια μας.

Αυτές τις τάσεις τις έχεις στην πασαρέλα, αλλά και στις σταρ που τις επιλέγουν για stylish δημόσιες εμφανίσεις. Οι σταρ όμως είναι σαν εμάς και αναζητούν την άνεση, κάτι που πολλές φορές δεν βρίσκουν στα ψηλοτάκουνα και trendy παπούτσια που σου προανέφερα. Οπότε, διαλέγουν ένα άλλο ζευγάρι που είναι τόσο cool και που κατά πάσα πιθανότητα έχεις κι εσύ.

Θα περάσω στο κεντρικό μου θέμα! Η Gigi και η Bella Hadid, όπως και η Hailey Baldwin, έχουν αδυναμία στα urban biker boots και τα φορούν για να είναι άνετες και στιλάτες στις βόλτες τους, αλλά και για να αντεπεξέλθουν στο κρύο. Πάμε να δούμε πως τα φοράει η κάθε μια…

Η Bella Hadid επέλεξε να τα αναδείξει με grunge style. Το σύνολό της είχε σαν βασικά κομμάτια ένα mom jeans, ένα καρό παλτό, σκούφο και κόκκινα γυαλιά ηλίου.

Η Gigi Hadid τα ανάδειξε με total red look σε athleisure style.

Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα τζιν, ένα hoodie, λευκό τζάκετ και τα ίδια μποτάκια σε λευκό χρώμα.

Και τα τρία supermodels διάλεξαν ankle boots του brand Dr. Martens.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164