Αυτά τα 90s αξεσουάρ συνεχίζουν να είναι must και το καλοκαίρι.Τα έχεις;

H δεκαετία του ’90 τα είχε όλα! Κομψό μινιμαλισμό και διακριτική σεξουαλικότητα σε ένα τέλειο μείγμα, που την κάνει γοητευτική ακόμη και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα trends από αυτή την δεκαετία επανέρχονται συνεχώς!

Σε μια δεκαετία που το στιλ της  Christy Turlington, της Carolyn Bessette-Kennedy και της Jennifer Aniston μας χάρισαν μερικές πραγματικά εξαιρετικές εμφανίσεις, σίγουρα θα βρεις ακόμη και σήμερα μοναδικά στοιχεία για ένα stylish look. H δεκαετία του ’90 είναι ακόμη επίκαιρη και αυτό το βλέπουμε στο στιλ των stylers που υιοθετούν trends από τότε κάνοντας τα 90s πιο cool από ποτέ.

Και φέτος λοιπόν το καλοκαίρι, πολλά από τα 90s αξεσουάρ που έχουν αποδείξει την αξία τους στο στιλ επιστρέφουν δυναμικά και μαζί θα τα ανακαλύψουμε.

Μinimal bag

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Haase (@styleappetite)

Όλα ξεκίνησαν με την  αυθεντική τσάντα Fendi baguette που σχεδιάστηκε από τη Silvia Venturini Fendi το 1997 και έγινε αμέσως η it bag της δεκαετίας. Αυτό το κομψό σχέδιο, υιοθετήθηκε και από άλλους σχεδιαστές αλλά και fashion brands, με αποτέλεσμα αυτό το στιλ να γίνει το χαρακτηριστικό των 90s. Τα it girls διαλέγουν για αυτό το καλοκαίρι σχέδια σε αυτό το ύφος για τα summer look τους.

Thong mules

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Τα mules που φορούσαν η Kate Moss και η  Victoria Beckham στα 90s, φέτος κάνει δυναμικό comeback. Είναι mules με… σαγιονάρα μαζί. Αυτά τα  παπούτσια με το ελάχιστο ύψος, ταιριάζουν με πολλές διαφορετικές εμφανίσεις για να προσθέσουν μια διακριτικά σέξι αίσθηση στο ντύσιμο σου.Δεν είναι τυχαίο ότι η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski είναι  ήδη μεγάλες θαυμάστριες αυτού το 90s trend.

Choker

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginevra Mavilla (@ginevramavilla)

Όσον αφορά τα κοσμήματα, το choker ήταν αναμφισβήτητα το must-have item της δεκαετίας του ’90 και χάρη στους  Gen Z TikTokers, επέστρεψε.  Αν θέλετε να αγκαλιάσετε πλήρως το throwback look, εκτός από τα κλασικά βελούδινα ή αυτά με το κορδονάκι,  τα jewelry choker είναι μεγάλη επίσης τάση αυτό το καλοκαίρι.

90s γυαλιά ηλίου

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pia Mance (@piamance)

Τα σχέδια που μεσουρανούσαν τότε ήταν κοκάλινα και μικρά.Αυτά φοράνε και τώρα τα Gen Z κορίτσια αφήνοντας τα φρύδια να φαίνονται και καλύπτοντας ένα μικρό μόνο σημείο των ματιών. Χαρακτηριστικά και στιλάτα είναι το σχέδιο που πρέπει να έχεις μαζί σου στις φετινές διακοπές.

Spaghetti τιράντες

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pia Mance (@piamance)

Οι λεπτές τιράντες ήταν ένα micro trend που όλες φόρεσαν στα 90s. Σε φόρεμα ή top, αυτή η λεπτή λεπτομέρεια, φέρνει αμέσως ελευθερία κινήσεων και σέξι αίσθηση στην εμφάνιση σου. Επίσης ταιριάζει τέλεια με το κάπρι παντελόνι!

Grunge ζώνη

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lucyraemcfadin

Τα grunge παντελόνια των 90s συνοδεύονταν με chunky ζώνες. Δερμάτινες, φαρδιές, με μεγάλες αγκράφες ή με τρουκς, έκαναν τα denim look να μοιάζουν με on stege look από μπάντα της εποχής!

Βucket hat

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pia Mance (@piamance)

Το αγαπημένο καπέλο των 90s που σίγουρα το έχουμε λατρέψει εφόσον παίζει δυνατά στα trend εδώ και σεζόν.Ε ναι παίζει και αυτό το καλοκαίρι με ιδιαίτερη προτίμηση στα πλεκτά με πολλά χρώματα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164